Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Шта каже јавност о поразу Звезде у Тираспољу

Звездашка јавност никако не може да се помири са чињеницом да су наши фудбалери себи дозволили да на онакав начин окончају овосезонске квалификације за УЕФА Лигу шампиона. Потпуно је свима јасно да квалитетнија екипа није отишла у наредну квалификациону рунду, али срамно издање наших фудбалера у 180 минута игре против Шерифа довело је до овога што тренутно имамо и због чега ће образи дуго бридети.

Сасвим је јасно да друштвене мреже од синоћ „горе“, па сматрамо да је интересантно видети шта звездашка јавност има да каже након свега виђеног:











Позивамо и све пратиоце нашег портала да у коментару ове вести оставе свој коментар свега виђеног како на трави стадиона у Тираспољу, тако и свега што су наши фудбалери приказали од почетка актуелне сезоне.

Повезане вести

3 comments

Josif авг 12, 2021 at 00:17

Мислим шта речи! Осечам неку празнину, како смо синоч играли, срамота. Дали су ови играчи свесни чији дрес носе, дали су свесни колико су навијача разочарали широм србије, р.српске,македоније,балкана,европе.Као да неко намерно ради наопако. Промашене припреме, лоше психофизичко стање играча, незалагање, иронија станковиќа према новинарима типа даје задовољан, да кризе нема и да неможе све по 5:0,и онда се због лоше карме деси глупост борјана у београду, и глупост Драговиќа у тираспољу и сада као чекамо Клуж па да радимо анализе. Морални чин је оставка, они користе слободне дане, када у уторак буде 0:1,0:2 за румуне, доводи се у ситуацију дага стадион тера. Е мој Дејане, превелик је залогај ово за тебе. Није звезда играчка, много је ту историје, крви, емоција. Неможе се тако. Немам више снаге нити да причам нити да пишем. Јадно и тужно се осечам. Позз

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 11, 2021 at 20:45

ALO MAJSTORE ZASTO SI MI BLOKIRAO OPET KOMENTAR KAD SPOMENEM IMENA 4 „BISERA“..KAKVO JE TO IZIVLJAVANJE..PONAŠAŠ SE KAO MISTER I DOKTOR..SRAMOTA

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 11, 2021 at 20:44

PANIJE NIKAKVA NAUKA..I SLEPAC VIDI I SVE JE JAKO PROSTO..JA SAM JOS NA PRIPREMAMA REKAO POSLE ŠTURMA DA MI IMAMO NE SPORE NEGO PRESPORE IGRAČE,VIŠE MI LIČE NA ONE MARATONCE U BRZOM HODANJU KOJIMA SU NOGE VEZANE DA NE TRČE..OD 32 IGRAČA MI IMAMO 25 KOJI SU SAMO NIVO MALI MOKRI LUG I ĆIRIKOVAC KOD POŽAREVCA..MLADI IGRAČI GURANI NA SILU NE BI LI SE DOKTOR UGRADIO..I ĆORAV ČOVEK JE VIDEO DA NIKOLIĆ,ERAKOVIC,PETROVIĆ,KRSTOVIĆ,GAVRIĆ SU SELJAČKI IGRAČI ČAK NISU I NI TALENTI..SANOGO,KRSTIČIĆ,BEN,DIONI SU KAO PUZEVI GOLAĆI BRZI..RODIĆ I GAJIĆ DA NE SPOMINJEM NAJGOREG GOBELJICA SU JEDINI IGRAČI NA SVETU KOJI CENTRURAJU U PRVOG IGRAČA I POGODE NEPOGRESIVO U ZADNJICU..

Reply

Leave a Comment