Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Црвена звезда – Каират у среду на РТС-у

Фудбалере Црвене звезде данас очекује веома важан сусрет у оквиру 2. кола Супер лиге Србије против лучанске Младости у којем пулени тренера Дејана Станковића немају право на кикс након два не само лоша резултата на старту новог првенства, већ и две пружене партије које су испод сваког критичког нивоа. Међутим, и поред наведеног сусрета очи звездашке јавности већ су усмерене на среду 28. јула када ће Милан Борјан и саиграчи на стадиону „Рајко Митић“ дочекати екипу Каирата из Алматија у оквиру реванш меча 2. кола квалификација за УЕФА Лигу шампиона.

Добро је позната чињеница да европској премијери на нашем стадиону у новој сезони неће моћи да присуствују навијачи услед казне која је изречена црвено-белима због скандалозног скандирања једног навијача на сусрету УЕФА Лиге Европе између нашег клуба и италијанског Милана, али свакако стижу добре вести с`обзиром да ће Србија имати прилике да прати Звездину борбу за пласман у наредну квалификациону рунду елитног европског фудбалског такмичења. У среду 28. јула са почетком од 20:30 часова Црвена звезда дочекује казахстански Каират, а сви навијачи црвено-белих и сви љубитељи фудбала и спорта уопште овај меч моћи ће да прате у директном преносу на РТС 1.

Надамо се да ће наши фудбалери ваћ данас добром игром и резултатом најавити излазак из играчке и резултатске кризе чиме би направили добру увертиру за предстојеће европско искушење.

Повезане вести

Leave a Comment