Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Станковић: „Веома сам задовољан“

Црвена звезда је у наставку летњих припрема одмерила снаге са солунским Арисом. Екипа тренера Дејана Станковића остварила је тријумф головима Срђана Бабића и Гелора Канге, а након сусрета наш тренер је за клупску „Звезда ТВ“ изјавио:

– „Веома сам задовољан. Прва утакмица је била против, условно речено, слабијег противника, јер је немогуће да после три дана играмо „јачу“ утакмицу. Ова је била права, такмичарска. Видело се доста тога доброг, има на чему да се ради, али зато служе припреме. Битно је да изађемо на ногама, да нема повреда, а да се одигра у јаком ритму. Задовољан сам свима и онима који су почели и онима који су ушли. Сви смо стандардни, боримо се за грб. Однос према дресу треба да постоји, увек морамо да будемо свесни да смо Црвена звезда“, рекао је Станковић.

Стрелци на мечу били су Бабић и Канга, а Звезда је наставила да прети после прекида.

– „Бабић има све предиспозиције да буде врхунски играч, баш онакав какав је момак. Увежбавамо прекиде и драго ми је да настављамо да погађамо. Верујемо, храбри смо… Некад треба ставити главу тамо где је опасно, а ови момци то смеју. Уз то, имамо добре извођаче прекида, у оба смера смо добри у том сегменту. Рецепт знамо и не мењамо га, као што сам већ рекао“, закључио је Станковић.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јул 2, 2021 at 00:14

MISTER..JEDNO PITANJE..JAKO PROSTO..ZASTO NIKO NE PITA ZA NAŠE IGRAČE NI ZA 1000din..A TI SI PREZADOVOLJAN..PRELAZNI ROK KATAKLIZMA,PRODAJA IGRAČA DMSK DVETA..PA ZATO STO 25 IGRAČA NE VREDI UKUPNO HILJADU EVRA..NIKAKVA NAUKA

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 1, 2021 at 21:52

AKO JE MISTER ZADOVOLJAN ONDA JE SVE JASNO..OTIMAJU SE ZA NAŠE BISERE NIKOLIĆA,PETROVIĆ,GAVRIĆ,ERAKOVIĆ,SRNIĆ,VUKANOVIĆ,BEN,DEGENEK,KRSTOVIĆ I JŠ 20 NJIH

Reply

Leave a Comment