Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Девети тренинг у Аустрији – Киша скратила рад

Након одрађеног јутарњег тренинга и краћег одмора, фудбалери Црвене звезде су данас у 18 часова изашли на терен у месту Штегерсбах, где су одрадили и поподневни тренинг, уједно и последњи пред другу контролну утакмицу.

Изабраници Дејана Станковића су данашњи поподневни рад отпочели истрчавањем како би се загрејали. Затим је стручни штаб на терену распоредио „манекене“, како би се вежбала пас игра, а онда је уследио и онај најзанимљивији део. Подељени у три групе, наши фудбалери су одиграли меч у два гола, на скраћеном терену.

Међутим, која екипа је на крају победила нисмо успели да сазнамо, с обзиром на то да је изузетно јако невреме прекинуло тренинг наших првотимаца након 40 минута од његовог почетка.

Тренинг је обележила и чињеница да је првих десетак минута тренинга шеф стручног штаба Дејан Станковић провео пред камерама Звезда ТВ-а, која је уживо преносила разговор са нашим стратегом, а сви гледаоци нашег Јутјуб и ТВ канала могли су да уживају не само у разговору са стручњаком, већ и да испрате наставак тренинга.

Чињеница да је тренинг нешто раније прекинут због кише, није посебно засметала црвено-белима, имајући у виду да последњи тренинг пред утакмицу није ни предвиђен да траје дуже.

Имали су наши момци довољно времена да одраде све што је потребно, ујутру су радили на тактици, тако да нема сумње да су потпуно спремни, за утакмицу са Арисом која их сутра очекује од 18 часова, коју такође можете испратити на ТВ-у и јутјуб каналу.

Утакмица ће се играти без присуства публике због рестриктивних мера аустријских власти.

The post Девети тренинг у Аустрији – Киша скратила рад appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment