Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Отказане две провере током припрема у Аустрији

Црвена звезда ће у Аустрији да има четири провере, али са измењеним противницима у односу на оне који су првобитно планирани. Екипа Дејана Станковића у Штегербаху, где ће да јој буде база, неће да игра мечеве са Аустријом из Беча и ЦСКА из Москве.

“Љубичасти” из Беча су процениле да су црвено-бели прејаки за тест који је требало да се игра 5. јула, а са друге стране “армејци” су променили базу. Први меч на припремема црвено-бели играју 28. јуна против тамошњег друголигаша ГАК-а из Граца. Три дана касније (1. јула) противник саставу Дејана Станковића биће Арис, док ће 5. јула одмерити снаге са румунским Арђешом. Последњи ривал Црвене звезде на припремама биће Штурм.

Станковић ће званично да окупи екипу 22. јуна, после чега ће да буду одрађени медицински прегледи, док је полазак за Штегербах је заказан за два дана касније. Стручни штаб је свим играчима дао индивидуални програм по којем би требало да раде од 15. јуна.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/promena-plana-zvezda-bez-ozbiljne-provere-u-austriji-dva-jaka-rivala-otkazala-prijateljske-utakmice-287769/?fbclid=IwAR0mQkd4RXLUof_j4stTyw2aOQugb4fjzVy9jE1Wx33Q7p80POM4xgkMpPE

Повезане вести

Leave a Comment