Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: „Не знам ко ће бити спреман за утакмицу“

О шампиону Србије одлучиће мајсторица између Црвене звезде и Меге, у недељу од 20:30 часова у дворани “Александар Николић”. Црвено-бели су убедљиво добили први дуел (98:69), а Мега је у петак одговорила и изборила се за меч одлуке.

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић није могао да рачуна на повређеног Џордана Лојда, од раније и на Корија Волдена, а стратег црвено-белих признаје да не зна које ће играче да има на располагању.

– „Изузетно лоша прва четвртина је утицала на даљи ток утакмице у петак. Мега је показала квалитет и таленат у том мечу. Са друге стране, апсолутно сам свестан потрошње код наших играча и још свеснији проблематике коју изазивају бројне повреде. Желимо трофеј и морамо пронаћи енергију за још један меч у овој сезони! Сваки глас са трибина, без обзира колико људи буде било у хали, биће нам мотив више да превазиђемо огромне проблеме. У овом тренутку не знамо ко ће бити спреман за утакмицу“ – рекао је Радоњић за клупски сајт.

Недељна утакмица биће последња у сезони у којој је Црвена звезда одиграла 77 утакмица у четири такмичења: Евролиги (34), АБА лиги (33), Купу Радивоја Кораћа (3) и Суперлиги Србије (7).

Повезане вести

Leave a Comment