Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

После Милуновића Алања жели још једног фудбалера Црвене звезде

Током јучерашњег дана и званично је обелодањено да је дефанзивац нашег клуба Немања Милуновић променио средину и да ће у наредном периоду наступати за турску Алањуспор. Међтуим, како преносе спортски медији екипа која је претходну сезону завршила на седмој позицији турске Супер лиге жели у својим редовима да види још једног фудбалера Црвене звезде.

Наиме, турски суперлигаш жели своју последњу линију да појача још једним фудбалером нашег клуба, а у плановима им је леви бек црвено-белих Милан Родић. Родић је по окончању финалног сусрета Купа Србије изразио жељу да напусти стадион „Рајко Митић“, а незваничне информације говоре да му клуб у случају коректне понуде неће правити проблем.

Милан Родић има валидан уговор са нашим клубом до јуна 2022. године, али како се сазнаје клуб га сигурно неће пустити пре 28. августа када се завршавају квалификације за УЕФА Лигу шампиона. Остаје нам да видимо да ли ће Алању у новој сезони предводити тандем црвено-белих фудбалера, али је од раније познато да се за Родићеве услуге интересују још неки турски суперлигаши.

Повезане вести

Leave a Comment