Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бал на води

Фудбалери Црвене звезде су спектаклом који до сада није виђен на нашим просторима прославили 32. титулу шампиона Србије. Многобројни пролазници су имали прилику да уживају у фантастичним ефектима који су прославу учинили величанственом, али и да поздраве изабранике Дејана Станковића који су ове сезоне постигли феноменалне резултате.

Сјајна година црвено-белих у националном првенству крунисана је невероватном прославом на води која је изазвала одушевљење свих оних који су се у том тренутку нашли на савамалској обали Саве, али и Бранковом и Старом железничком мосту.

Фудбалери Црвене звезде запловили су Савом у 19 часова и 30 минута и уз добро познате песме нашег клуба започели фантастично славље. Одлично расположење владало је међу нашим играчима, као и стручним штабом који су уживали у подршци коју су добијали од пролазника којима су црвено-беле боје у срцу.

Црвена звезда је невероватним слављем о коме ће се причати у наредном периоду ставила тачку на овосезонско издање Суперлиге Србије, а поред честитки због постигнутих сјајних резултата присталице нашег клуба пружиле су подршку црвено-белима пред финале Купа Србије.

Брод на коме су се налазили изабраници Дејана Станковића кретао се од Старог железничког моста према Бранковом, а затим након неколико кругова се зауставио између два моста, где је одржан и главни спектакл. Навијача је било у великом броју на оба моста, а највише је било на савамалској обали Саве. Заљубљеници у црвено-беле боје су поздрављали играче, певали песме и пружали подршку,а током трајања спектакла који је изазивао одушевљење свих оних који су се у том тренутку налазили у билизини Старог железничког, Бранковог моста или некој од обала Саве.

Црвена звезда се потрудила да ова прослава буде другачија од свих осталих и да обележи освајање историјске четврте титуле узастопно бројним звучним и визуалним ефектима, тако да смо могли да видимо Звездин грб, број освојених титула, као и пехар уз помоћ специјалних ласера, као и ,,лајт шоу“. Славље је привукло пажњу готово сваком пролазнику и са сигурношћу можемо да кажемо да нико није остао имун на догађај који је наш клуб приредио.

Спектакл који је завршен за нешто више од сат времена и тридесет минута, је завршен са великим ватрометом са свих страна, а организована прослава је још један показатељ величине клуба какав је Црвена звезда.

Спектакл је завршен после нешто више од сат времена и тридесет минута, а организована прослава је још један показатељ величине клуба какав је Црвена звезда.

 

Повезане вести

9 comments

Delije Sever Ns мај 23, 2021 at 13:51

Živ bio „Aleksandre 89“.Mi smo to i drugačije neznamo a drugi mogu samo da uče od nas!

Reply
Aleksandar 89 мај 24, 2021 at 00:35

Delije Sever Ns hvala brate i ti ziv bio!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 23, 2021 at 00:22

ZABRANITI KRIMINALNO MAFIJAŠKO UDRUZENJE FRANJEVACA..POD HITNO DOK SE NE DESI JOŠ VEĆE ZLO

Reply
Aleksandar 89 мај 23, 2021 at 01:16

Krvavi Zvezdas- DE da znas da si u pravu znas kakve bolesne komentare ostavljaju po internetu to da znas jedan normalan covek ne moze da shvati i jedan normalan ljudski mozak ne moze da razume.

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 23, 2021 at 02:03

PA DA LI U SVETU IMA DA JEDAN P E D O F I L PREDAJE NA PRAVNOM FAKULTETU,DA ONE GROZOTE JEDE ĆEVAPE NA TV SA ONA DVA D..EGENERIKA DA SE BAVE KRIMINALOM,DA KOLJU LJUDE..PA LJUDI MOJE OVO JE NESTVARNO STA TA MANJINA MALTERETIRA 99% NORMALNE SRBIJE

Reply
Aleksandar 89 мај 23, 2021 at 13:26

Krvavi Zvezdas- De jeste psihicki jer samo nesto lazu a grobari u sve to veruju.

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 23, 2021 at 00:22

G.LODARI U.STAŠE NAPALI NAŠE NAVIJAČE..POD HITNO DA SE UGASI TAJ U.STAŠKI KLUB FRANJE TUDJMANA..OVO JE IZAŠLO NA VIDELO DA ČINE G.ENOCID KAO NJIHOVA BRAĆA IZ ZAGREBA..LOPOVI,KRIMINALCI,P.EDOFILI,KOLJAČI..PA DOKLE VIŠE

Reply
Delije Sever Ns мај 23, 2021 at 00:19

Ovo mogu samo „Delije“…fenomenalno je bilo,bilo je prekrasno,oduševljen sam danas bio i ponosan na nas prave Zvezdaše.A one pičke grobarske,to su najveće pičke one alahove koje se raspaduju i svi će za svojim Nevoljom u buvari da propadaju i trunu dok su živi napadaju iz zasede.Pa pičketine jedne jako vas je malo da bi nam bilo šta uradili“Morate da znate da smo najači,najbolji,najveći a vas jebo alah i nikog se neplašimo samo da znate.Još mnogo godina ćete gledati ovakva slavlja a vi dotle ćete se raspasti.Bravo Zvezdo!

Reply
Aleksandar 89 мај 23, 2021 at 13:27

Delije Sever NS e brate Svaka Ti Cast na komentaru.

Reply

Leave a Comment