Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Микић: „Најбољи меч на припремама“

Капитен црвено-белих Никола Микић је предводио своје саиграче до нове победе на припремама у Анталији. Десна страна терена је била нерешива енигма за данске прволигаше, а борбеност и морал током претходних деведесет минута посебно радује Микића.

Задовољни смо после дуела са данским Хорсенсом. Одиграли смо најбољи меч на овим припремама и испунили све што је шеф тражио од нас. Трчали смо много и такткички добро стајали, међутим свестан сам да има још тога да се ради и да ћемо до наставка сезоне игру довести у стање перфекције.

Традиционално груби Данци нису изненадили наш тим, а реакција на тај стил игре стигла је у правом тренутку.

Знали смо и пре утакмице шта нас очекује. Данци су груби, а кад су они кренули оштро и ми смо узвратили па ме радује тај тимски дух који смо показали на терену – свестан је Микић колико им је потребна снага колектива за окршаје у Суперлиги.

Микић сматра да их сад очекује онај најлепши део припрема – уигравање и рад са лоптом.

Предстоји лакши део. Физички смо на задовољавајућем нивоу, а сад морамо да се уигравамо. Појачања су се сјајно уклопила, и сви који су дошли у Црвену звезду су талентовани играчи и репрезентативци у својим селекцијама. Знам да ће нам много помоћи у наставку сезоне.

Кад се помене старт шампионата, Никола искључиво мисли на Спартак из Суботице.

Најбитније нам је да добро одиграмо против Спартака и савладамо их! Онда се диже самопоуздање и морал. Првенство није готово, десет бодова заостатка је достижно, а ми никад не смемо да се предајемо јер знамо чији грб на дресу носимо, а то ћемо доказати кад буде било најпотребније – капитенски је завршио Никола Микић.

Повезане вести

5 comments

stefan феб 15, 2012 at 23:15

Bolje da igrate nego sto dajete izjave,da ste davali manje izjava ne bismo bili na -10 nego u plusu.

Reply
Delija Brate феб 15, 2012 at 22:55

Da znate čiji dres nosite,ne bi bili na -10…

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 15, 2012 at 21:39

Bravo Mikicu tako prica pravi kapiten Crvene Zvezde jos to sto si rekao da sprovedu igraci Crvene Zvezde pa i ti Mikicu zajedno sa iskusnim igracima Crvene Zvezde ,napred Crvena Zvezdo

Reply
milos 90 феб 15, 2012 at 16:08

slazme se sa mikicem najbolja od pocetka priprema ako neracunamo grbalj

Reply
dusan феб 15, 2012 at 16:05

dobro je

Reply

Leave a Comment