Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Ћосић: „Победе важне, бодови најважнији“

Урош Ћосић је играч ФК Црвена звезда позајмљен од московског ЦСКА. Млади штопер нашег тима једно је од решења за Роберта Просинечког у последњој линији тима. Фудбалер који брзинским способностима може да одговори на захтев Звездине игре у којој последња линија тима излази високо ка противнику.

Нисам од јуче у овом систему и разумем све обавезе последње линије. Пре него што то покажем на терену важно је да се изборим за минутажу. Зато служе утакмице и тренинзи током припрема. Свако од нас треба да покаже колико уме и зна како бисмо створили јаку конкуренцију – јасан је Ћосић.

Млади фудбалер оцењује да је екипа видно квалитетнија и млађа.

Видећемо где ћу ја бити од јуна али сигурно је да је мој клуб добио будућност ове зиме. Ослањање на домаће таленте и Омладинску школу је прави потез и сигурно ће донети просперитет.

Последња победа против данског Хорсенса добро је деловала на екипу.

Ми смо Звезда и треба да се трудимо да побеђујемо сваког ривала на припремама. Победе на припремама јесу важне, али бодови у шампионату су најважнији. Чињеница је да се утакмице у Анталији не играју резултата ради, као што је и шеф нагласио неколико пута али са друге стране Звезда и ту мора да буде најбоља. Мислим да ће кад почне сезона бити сасвим другачије, јер сада се прави и доста измена, никада не игра иста екипа и уигравање је најважније. Мислим да одлично трчимо и да ћемо спремни почети пролећни део.

О три дербија са Партизаном у првенству и Купу Ћосић није много причао.

Лично једва чекам те утакмице. То је празник фудбала, ништа лепше од дербија. Ипак, прво да одрадимо све „мале“ утакмице па ћемо онда да мислимо на црно-беле.

Повезане вести

5 comments

veliki pravi Zvezdas феб 15, 2012 at 21:46

Trebalo bi da stoperi Crvene Zvezde budu Danijel Mihajlovic i Maksimovic a Tosic na desnog beka a lijevo Mladenovic to bi bila prava odbrana Crvene Zvezde Robi i ostala upavo na celu sa Lukicem

Reply
milos 90 феб 15, 2012 at 15:26

aco delijo cosic treba da bude prva zamena za stopera a tandem da budu maksimovic i mihajlovic a tosic na beka

Reply
Aca_Delija феб 15, 2012 at 16:09

voleo bi i ja tako ali mixajlovic je imao tesku povredu…neverujem da on moze odma da igra takmicarske utakmice….

Reply
Nemanja феб 15, 2012 at 16:25

Milose pricas jako glupo, ti mislis, pa iz kog razloga je dolazio Mladenovic(koji se najbolje pokazao na pripremama) ako Vi znate ko je najbolje resenje posaljite pismo Lukicu da smeni Robija i postavi 15 000 trenera, odnosno Vas.
NEMA LOSO, samo kazem da nije u redu prema decku da se tako prica, najbolje se pokazao i ako je zasluzio treba da igra. 🙂

Reply
Aca_Delija феб 15, 2012 at 15:02

Po meni licno Cosic i ona stencuga Maksimovic mnogo dobar igrac 🙂 njih dvojca treba da igraju stopere a, Toske da ide na beka 🙂

Reply

Leave a Comment