Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Пораз омладинаца

Јуниори Црвене звезде за које су на овом мечу махом наступали кадети и млађи кадети поражени су од ИМТ-а резултатом 4:2 на гостујућем терену, у оквиру 37. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Марка Неђића одлично су отворили утакмицу и повели у првом полувремену, али фалило је среће у завршници у другом делу игре. Двоструки стрелац за наш тим био је Михајло Милосавић.

ИМТ – Црвена звезда 4:2 (1:2)

Стадион: „ФК ИМТ“.

Судија: Новак Симовић.

Стрелци: Луковић у 36, Вукић у 50. и Вељовић у 55. и 75. минуту за ИМТ, а Милосавић у 14. и 26. минуту за Црвену звезду.

Жути картон: Каришик (Црвена звезда).

ИМТ: Илић, Радојловић, Николић, Вукашиновић, Јанићијевић, Гукић (од 83. Новчић), Суботић (од 29. Милићевић), Вељовић, Вукић (Од 71. Митровић), Ђуковић (од 46. Лучић), Луковић (од 79. Ружић).

Црвена звезда: Б. Маринковић (од 64. Лаиновић), Савић, Мандић, Каришик, Граоња (од 46. Радовић), Видојевић (од 46. Бајагић), Митић, Лолић, Миладиновић (од 51. Видаковић), Милосавић (од 46. Милошевић), Радујко.

Од самог старта су црвено-бели показали велику иницијативу и напали противника. Већ у 11. минуту Миладиновић је покушао да упосли Радујка у казненом простору ИМТ-а, али је Илић у последњем тренутку излетео и покупио лопту. Само три минута касније, Савић је одлично прошао по десној страни, ушао у казнени простор, а онда упослио Милосавића на петерцу који је снажно закуцао лопту под пречку за 1:0.

Играо се 20. минут када је Миладиновић добро прошао кроз одбрану ИМТ-а, изашао пред Илића, али је гађао поред леве стативе. Успела је Црвена звезда да удвостручи предност у 26. минуту када је Граоња добро прошао по левој страни, а онда дубинском лоптом упослио Милосавића који је рутински затресао мрежу за 2:0. Константо су црвено-бели нападали ,,Трактористе”, а у 33. минуту запретио је Радујко, када је претрчао одбрану и изасао пред голмана, али је мало фалило да постигне погодак, лопта је прошла уз десну стативу. Три минута касније успела је домаћа екипа да умањи предност Црвене звезде, када је Луковић погодио за 2:1. Припретили су гости у завршници првог полувремена, у два наврата је гађао Луковић, али је Богдан Маринковић маестрално одбранио у оба налета.

Добро је Црвена звезда ушла у друго полувреме, градили су стрпљиво црвено-бели нападе из последње линије, али је фалило среће у завршници. У 50. минуту домаћа екипа је поравнала резултат, а стрелац је био Вукић. Само пет минута касније успели су ,,Трактористи” да преокрену резултат у своју корист поготком Вељовића за 3:2. У наставку су црвено-бели стезали обруч око гола ИМТ-а, а у 65. минуту Бајагић је упослио Видаковића, који је гађао поред гола. Четири минута касније Радујко је добро прошао по десној страни и покушао да проигра Лолића у казненом простору, али су дефанзивци ИМТ-а избацили лопту у последњем тренутку. Играо се 75. минут када је Вељовић још једном погодио, а ИМТ удвостручио предност. Само два минута касније покушали су црвено-бели да се врате у меч, Бајагић је добро комбиновао са Савићем, али је лопта завршила иза гола. Последњу велику шансу имао је Савић са дистанце у 86. минуту, али је гађао изнад пречке.

The post Пораз омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment