Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црногорски медији о другом сусрету финала АБА лиге

Кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су екипу Будућност ВОЛИ резултатом 85:79 у другом мечу финалне серије овосезонске регионалне АБА ј.т.д. лиге. Тиме је наш клуб стигао на корак од одбране шампионске титуле и обезбеђивања новог учешћа у евролигашком такмичењу. Очекивано медији у Црној Гори са пуно пажње су испратили дешавања у београдском храму кошарке, а редом сви истичу велику жалост због пропуштене прилике за велики брејк.

– „Били у понору, преокренули и нестали“ – наслов је „Вијести“.

У тексту се констатује:

– „У финишу треће и почетком четврте четвртине тим Дејана Милојевића имао је максималних девет поена предности, (70:61, па 74:65) и онда код резултата 74:65 за Будућност, Звезда прави серију 11:0 и поново стиже до вођства, на крају и до победе…“

У сличном тону пише и „Побједа“ под насловом: „Будућност испустила шансу за брејк, за титулу сада треба чудо“, а у тексту се каже:

– „Будућност је била на рубу понора, у другој четвртини је губила 20 разлике, али је средином треће четвртине, након сјајног преокрета, стигла до вођства од девет поена. Ипак, Подгоричани су посустали у самом финишу, у последњих 80 секунди нису постигли кош, па је Звезда скоро сигурни пораз претворила у важну победу за себе.“

Меч у Београду је ударна вест портала “Дан”.

Текст носи наслов: „Драма у Пиониру припала Звезди, 2:0, серија се сели у Подгорицу“.

– „Упркос сјајној партији коју је пружио Данило Николић, који је погодио шест тројки, више негоцела екипа домаћина, Будућност није успеа да направи брејк у Београду, па ће у Подгорици покушати да надомести заостатак из прва две меча“ – пише у тексту.

Повезане вести

Leave a Comment