Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда враћа играча из ИМТ-а

Једно од питања које ће Дејан Станковић и спортски сектор Црвене звезде морати да разреше у наредним недељама јесу наследници Његоша Петровића и Вељка Николића, актуелних бонус играча који су се наметнули у црвено-белим редовима као први избор када су у питању играчи до 21 године.

Чињеница да двојац везних играча у наредној сезони неће испуњавати прописани услов када су године у питању, мада се о њиховом одласку после запажених игара гласно прича већ месецима, разлог је због којег се у Љутице Богдана увелико размишља о опцијама, а један од талентованих играча који је у плановима шампиона Србије за наредни период је Владимир Лучић.

Везни фудбалер рођен 2002. године који је од јесенас на позајмици у ИМТ-у из Црвене звезде играма у дресу прволигаша је скренуо је пажњу у матичном клубу те му је, према сазнањима „Mozzart sporta“, понуђен наставак сарадње с`обзиром на то да му овог лета истиче уговор, а уколико дође до парафа Лучић ће се готово извесно наћи на Станковићевој летњој прозивци.

Бисер црвено-белих игра на позицији левог крила и централног везног, у редовима „Тракториста“ се на идеалнан начин адаптирао на сениорски фудбал и сезону украсио са седам асистенција и четири поготка, а учинак није прошао незапажено ни ван Топчидерског брда те је у трку за Лучића одлучио да се укључи и Чукарички који жели да везног фудбалера доведе као слободног играча на крају сезоне.

Талентовани играч који је фудбалску школу иза југа Маракане прошао под командном палицом Славољуба Ђорђевића, одлуком да продужи сарадњу са Звездом добио би прилику да се током првог дела припрема наметне Дејану Станковићу и избори за место бонуса за које ће из актуелног играчког кадра, уколико не дође до промена, конкурисати и Страхиња Ераковић, Жељко Гаврић и Никола Крстовић, а потенцијално појачање међу бонусима могао би да буде и Петар Станић, везни играч Железничара из Панчева, који је на листи жеља шампиона Србије.

(извор/фото: mozzartsport.com)

Повезане вести

2 comments

ЗОКИ ЗВЕЗДАШ мај 13, 2021 at 09:07

ГОСПОДИНЕ КРВАВИ КОГА БИСТЕ ВИ ДОВЕЛИ КАО БОНУС ИГРАЧА ЗА СЛЕДЕЋУ СЕЗОНУ. ХВАЛА УНАПРЕД. ВЕЛИКО ПОШТОВАЊЕ

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 12, 2021 at 23:47

E OVAJ IMA DA NAS ODVEDE U LŠ..SA NIKOLIĆEM,GAVRIĆEM I PETROVICEM IMA DA MELJEMO

Reply

Leave a Comment