Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Станковић одредио састав за дуел са Војводином

Од 19 часова на нашем највећем стадиону игра се дерби меч 34. кола Супер лиге Србије у којем се састају наша Црвена звезда и новосадска Војводина. Добро је позната чињеница да у случају победе црвено-бели и теоретски стижу до четврте узастопне, а 32. титуле у клупској историји. Тренер Дејан Станковић одредио је састав црвено-белих за овај сусрет.

На голу је неприкосновен капитен Милан Борјан. Пар бекова чиниће Милан Гајић и Милан Родић, док ће позиције централних бекова покривати Радован Панков и Немања Милуновић. Задужен за кварење игре противника биће Секу Саного, док ће организација напада наше екипе бити поверена Његошу Петровићу и Вељку Николићу. На крилним позицијама своја места ће заузети Ел Фарду Бен и Мирко Иванић, док ће најистуренији нападач бити Дијего Фалћинели.

Оно што упада у очи је свакако чињеница да у стартних једанаест нема Александра Катаија који се не налази ни на клупи за резервне играче па самим тим неће вечерас у дуелу са својим бившим клубом стићи до јубиларног 100. наступа у црвено-белом дресу. У протоколу за вечерашњи сусрет нема ни Италијана Филипа Фалка, док ће гелор Канга сусрет почети са клупе.

НА клупи за резервне играче вечерас ће седети млади седамнаестогодишњи голман Марко Ћопић, МАрко Гобељић, Милош Дегенек, Гелор Канга, Славољуб Срнић, Жељко Гаврић, Алекса Вукановић, Милан Павков и Никола Крстовић.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE апр 29, 2021 at 18:53

E DANAS GLEDAJTE NA STA LIČI ZVEZDA BEZ KATAIA I FALKA,JEDINA DVA IGRAČA KOJI ZASLUZUJU ZVEZDIN DRES..E MOJ MISTER BITANGO JEDNA

Reply

Leave a Comment