Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мићко: „Играмо добро, али примамо глупе голове“

Дани у црвено-белом дресу пролазе, а Срђан Мијаиловић је и даље онај скромни и талентовани „дечко из комшилука“. Радом на тренинзима и својим квалитетом је себи обезбедио место стандардног првотимца у претходном делу сезоне, а свестан је и сам да га чекају нова доказивања у дресу са Звездиним грбом.

– Доста ми одговара ритам тренинга у Анталији. Нарочито ако се у обзир узме да смо у Будви радили искључиво на стицању физичке спреме. Овде доста радимо са лоптом, имамо пуно утакмица и на тај начин стичемо пуно самопоуздања – искрен је Мијаиловић.

Звучи као клише, али за Срђана резултати у пријатељским мечевма нису у првом плану.

– Види се напредак, добро играмо, а много глупо примамо голове. Напорним радом на тренинзима решићемо и тај проблем. Онда неће бити разлога да изостају голови у наредним утакмицама. Мора нам се вратити уложен труд, а надам се да ће то бити кад је најпотребније – на почетку шампионата.

Почетак Суперлиге Мијаиловића враћа у реалност. Нестрпљиво очекује повратак у Београд и такмичарске мечеве.

– Има треме, али оне позитивне. То је најнормалнија ствар за сваког фудбалера. Надам се да ћемо добро отворити пролећни део шампионата против Спартака, а онда…

…онда се Мићко осврнуо на најважније мечеве који нас све очекују током пролећа.

– Куп је наша шанса, али се и даље не опраштамо од првенства. То никако није фер према нашим навијачима. Гинућемо у свим мечевима, а нарочито у оним кад будемо играли против највећег ривала – оптимиста је Срђан Мијаиловић.

Повезане вести

7 comments

goran феб 14, 2012 at 14:18

dali je mogu ce da nijednu utakmicu necemo moci da vidimo u antaliji

Reply
collonelo феб 14, 2012 at 15:16

To ti je Srbija…Vazno da mozemo da uzivamo uz turske serije !!!!

Reply
Petar феб 14, 2012 at 13:45

JEDAN JE MICKO KAPITEN, JEDAN JE MICKO KAPITEN, MICKO KAPITENNNNNNNNNNNNNN 🙂

Reply
micho9 феб 14, 2012 at 12:43

Za tebe znamo da ćeš da gineš, od prvog dana nisa sporan. Kad bi se stariji malo ugledali na tebe, a Boga mi i ovi tek pridošli mislim da ne bi bilo problema da se ispune ciljevi. Kad mićku ističe ugovor, ako neko zna i je li sa njim razgovarano o produžetku, jer ga vidim kao budućeg kapitena.

Reply
Danijel феб 14, 2012 at 14:12

Na leto mu istice… Pre mesec danas pisalo u novina da je produzen ali zvanicne potvrde nije bilo…

Reply
micho9 феб 14, 2012 at 17:44

Tragično bi bilo ako ne produži. Niko oko toga ne pravi dramu, a za Jankovića se svi digli. Valjda će sve biti u redu, nadam se da on voli ZVEZDU više od Ćosića, Jankovića, Milanovića, Radakovića i kompanije.

Reply
CzvBoys феб 14, 2012 at 11:51

Mićka za kapitena!

Reply

Leave a Comment