Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Максимовић: „Бајко предводник“

Голманску тројку на припремама предводи нико други до Срђан Максимовић. Стручњак који је позитивно утицао на каријере многих Звездиних голмана и овог пута има одговоран задатак. Вредно ради са својим пуленима, свестан свих изазова који их очекују у наредном периоду.

– Све је сјајно. Услови су одлични, нама добро познати трећу годину по реду. У односу на претходну годину промењена је голманска екипа. Предводник је и даље Бобан Бајковић, а њему су се придружили Весић и Кировски. Ти момци су ту већ шест месеци у клубу тако да нису потпуне новајлије. Добро су се уклопили и раде заиста сјајно. Све иде како треба, па је логично да немам ниједну замерку.

Дуго је Бајковић чекао шансу на голу Црвене звезде. Од тренутка кад је испунио свој сан он представља прву опцију међу стативама. Макса истиче да је на том месту са разлогом јер поседује карактер лидера.

– Од летос је он најстарији голман. Пуних осам година је у клубу и сада је предводник. Додао бих да се тако односи и према раду, а кад имате таквог голмана задовољство вам је да сарађујете са њим. Предводи момке и од њега се може доста научити. Променио се – поносан jе на свог ученика Срђан Максимовић.

Кировски и Весић представљају светлу будућност црвено-белих…

– Сјајан потенцијал. Нису случајно у Црвеној звезди. Скаутирани су и са разлогом доведени у наш тим. Напредују и нема сумње да ће на Маракани оставити дубок траг. Огроман је напредак у односу на летње припреме и знам да ће бити још боље ако задрже исти приступ раду као и до сада.

Притисак за „јединицу“ црвено-белих представља константу. Увек је присутан и само онај голман који уме са тим да се избори достојан је улоге нашег чувара мреже.

– Бајковић добро зна шта значи бити први голман Црвене звезде. Свестан је одговорности и тежине. Међутим и њих двојица су кроз утакмице на којма су бранили осетили драж првенствених и куп дуела. Управо због тога ме не брину предстојећи дуели у Суперлиги и Купу Србије.

Повезане вести

5 comments

Dragan Kg феб 14, 2012 at 15:35

E blago nama! Nije ni cudo sto se nalazimo tu gde jesmo kada su nam ovakvi likovi predvodnici! Jaoj Zvezdo sta si docekala! Hoce li se vec jednom zavrsiti ovaj cirkus u nasem klubu???

Reply
Spiritus феб 14, 2012 at 12:03

Takvi kao sto je Bajkovic ne bi mogli nekad u Zvezdi ni atletsku stazu da odrzavaju a on nam sad predvodnik !? Na niske grane smo spali.

Reply
MarkoFCRS феб 14, 2012 at 16:24

Dobro jutro, otkrio si toplu vodu.

Reply
milos 90 феб 14, 2012 at 11:53

barkovic ceko 8 godina na sansu , a onaj mali causic nije mogo 6 meseci da priceka

Reply
Danijel феб 14, 2012 at 14:22

Otkud mi znamo sta je tacno bilo za Causicem… Samo moze da nagadjamo… Mozda su ga stvarno lagali…. A Bajkovic i nije neki golman, videli smo svi kako je branio protiv Partizana i Vojvodine… Nije slucanjo 8 godina bio cak treci golman…

Reply

Leave a Comment