Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештења

Звезда потписала сарадњу са фондацијом “Буди хуман”

Фудбалски клуб Црвена звезда потписао је данас споразум о сарадњи са фондацијом „Буди хуман“. Наш клуб је још једном озваниченом сарадњом са хуманитарном фондацијом показао друштвену одговорност.

Црвена звезда ће у складу са уговор промовисати кориснике фондације „Буди хуман“, тачније њихове профиле по одабиру фондације на друштвеним мрежама, који ће бити позив свима који су у могућности да донирају новац онимакојима је то најпотребније. Такође наш клуб ће уз многобројне организоване акције са фондацијом „Буди хуман“ покушати да допринесе оздрављењу што већег броја корисника.

Задовољан због сарадње, али и чињенице да је Црвена звезда још једном показала висок степен друштвене одговорности био је оперативни директор нашег клуба Марко Петровић.

Фудбалски клуб Црвена звезда у свом пославању много пажње посвећује хуманитарном раду и уопште пројектима друштвене одговорности. Клуб у оквиру свог рада сам по себи и са своје две фондације настоји да помогне пре свега ветеранима и члановима њихових породица, а паралелно у мери у којој смо у могућности и здравственим институцијама у Републици Србији. Овом акцијом желимо да хуманитарни карактер и вредности проширимо и на нашу велику звездашку милионску јавност и наше навијаче – поручио је Марко Петровић.

Александра Чубра ПР фондације „Буди хуман“ истакла је да сарадња са Фудбалским клубом Црвена звезда траје годинама, али и да још успешнији заједнички рад очекује после потписаног уговора.

Сарадња Фудбалског клуба Црвена звезда и фондације „Буди хуман“ траје година уназад кроз мноштво акција којима је Звезда као клуб допринела корисницима наше фондације, тешко оболелој деци и одраслима да дођу до новца који им је потребан за лечење. Потписивањем уговора сарадњу смо само подигли на један виши ниво. Црвена звезда ће промовисати кориснике фондације „Буди хуман“, делиће профиле наших корисника на својим друштвеним мрежама. На тим профилима су јасно истакнуте инструкције на које се начине све може помоћи. Желела бих да се захвалим нашем најтрофејнијем клубу што помаже и пружа подршку оболелила у њиховом излечењу и самим ти враћа наду у оздрављење. С обзиром да је у питању наш најтрофенији клуб сигуран сам да помоћ неће изостати и да ће се сарадња наставити – истакла је Александра Чубра.

Повезане вести

Leave a Comment