Moja Crvena Zvezda
ОсталоСтрељаштво

„Виса“ спонзорише Зорану Аруновић

Компанија „Виса“, спонзор Олимпијских игара већ 25 година, објавила је да ће спонзорисати Зорану Аруновић на њеном путовању на Олимпијске игре у Лондон 2012. године.

Зорана Аруновић, светска шампионка у дисциплини ваздушни пиштољ на десет метара, прикључиће се елитној групи спортиста које спонзорише „Виса“, а међу којима су и носиоци Олимпијског злата Мајкл Фелпс (пливање), Јелена Исинбаева (скок са мотком) и Алисон Феликс (атлетика).
Зорана Аруновић имала је само речи хвале за свог новог спонзора.
Веома ми је драго што се прикључујем групи спортиста светске класе којима је подршка „Висе“ била веома значајна у њиховој каријери и што ћу бити део тима који ће помоћи компанији „Виса“ да исприча своју олимпијску причу. Била ми је потребна огромна посвећеност и велико одрицање да постанем олимпијски спортиста, а уз подршку „Висе“ знам да сам за корак ближе ка остварењу својих снова и успеха како на стрелишту, тако и изван њега. Надам се великом успеху у Лондону.

Владимир Ђорђевић, „Виса“ менаџер за Србију поводом спонзорисања Зоране Аруновић напоменуо је:
Олимпијске и Параолимпијске игре чине спортисти који на њима учествују и веома смо срећни што се Зорана Аруновић придружује тиму олимпијаца које спонзорише „Виса“. Негујући традицију подршке спортиста од  1986. године, остали смо предани пружању помоћи олимпијским и параолимпијским надама да остваре своје животне циљеве док се суочавају са највећим спортским изазовима у њиховим животима.

Повезане вести

Leave a Comment