Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Црвено-беле таленте очекује 12 утакмица током викенда, а преносе мечева омладинске и кадетске селекције Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете, као и до сада, бити у прилици да погледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ – у.

Омладинце Црвене звезде у суботу од 13 часова на домаћем терену очекује дерби сусрет са екипом Војводине. Изабраници Марка Неђића ће покушати да дођу до читавог плена на овој утакмици, а сви заинтересовани меч могу пратити на Јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ – у. Очекивања пред предстојећи дуел изнео је дефанзивац Виктор Радојевић.

Можемо да победимо Војводину. Добра су екипа, али знамо колико вредно и да добро радимо, те да нема кога да се плашимо, поготово не на нашем терену. Очекивања су највећа кад се обуче Звездин дрес и нећемо одустати од борбе за титулу све док постоји шанса – закључио је Радојевић.

Изабраници Николе Митића чекају суботњу утакмицу у одличном расположењу, када ће на угостити екипу Војводине. Претходни викенд кадети Црвене звезде наставили серију одличних резултата победивши тим из Земуна са 3:1, а у претходним сусретима били бољи од Радничког из Ниша и Чукаричког. Пренос меча можете испратити на Јутјуб каналу Звезда Кидс, али и на Звезда ТВ – у. Мотивисани фудбалер кадетске селекције Матеја Бубањ верује да ће наш таш тим успети да савлада екипу Војводине.

Мотивисани смо за утакмицу са Војводином. Без обзира на име ривала, на нама је да испоручимо оно што се тражи и победимо, тако да у суботу идемо на тријумф. Хоће ме голови у новој години и мислим да ми се уложен труд враћа. Даћу све од себе да будем кобан по ривала и у суботу, али бих највише од свега волео да победимо, па макар и не постигао погодак – рекао је Бубањ.

Омладинци Графичара ће у недељу играти против екипе Партизана у сусрету 26. кола Омладинске лиге Србије. Изабраници Милана Стегњајића ће се максимално потрудити да остваре одличан резултат у предстојећој утакмици и тако се врате на победнички колосек, а о велика очекивања има брзоноги Матија Глушчевић.

Чека нас тешка утакмица, али даћемо све од себе да победимо Партизан. Спремамо се добро и верујем да можемо да изненадимо ривала и вратимо се на победнички колосек. Волео бих више од свега да победимо и мислим да смо способни за то. Једва чекам утакмицу, осећам се одлично – истакао је Глушчевић.

У недељу ће и кадетска селекција Графичара играти на домаћем терену утакмицу против екипе Партизана, у којој ће покушати да настави победнички низ. У претходном колу, изабраници Николе Ђуровића савладали су у гостима екипу Војводине са 2:1.Капитен Лазар Жакнић сматра да наш тим може до победе у предстојећем 26. колу Кадетске лиге Србије.

Очекујем победу против Партизана. Тренирамо феноменално, атмосфера је одлична, против Војводине смо показали квалитет и сматрам да можемо до тријумфа. Спремни смо да оставимо срце на терену и могу да обећам максималну борбу мене и мојих саиграча. На крају ћемо, надам се, сви заједно славити – сумирао је Жакнић.

Изабраници Радомира Коковића ће дочекати на свом стадиону екипу Борца у понедељак од 16 часова. Сениорски тим Графичара ће покушати да се победом над екипом из Чачка укључи у трку за сам врх табеле. Директан пренос ове утакмице можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ – у.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 9 часова, пионири – Графичар – Раднички Нови Београд

Субота, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Војводина (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Субота, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Војводина (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

Субота, 13 часова, петлићи – Чукарички – Црвена звезда

Недеља, 9 часова, млађи кадети – Црвена звезда – Синђелић

Недеља, 11 часова, кадети – Графичар – Партизан

Недеља, 13 часова, омладинци – Графичар – Партизан

Недеља, 15 часова, млађи пионири – Црвена звезда – Чукарички

Недеља, 17 часова, млађи пионири – Графичар – Рад

Недеља, 19 часова, петлићи – Графичар – Вождовац

Понедељак, 11 часова, млађи омладинци – Вождовац – Графичар

Понедељак, 16 часова, ПЛС – Графичар – Борац Чачак 1926 (ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ)

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment