Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Црвена звезда дочекује ФМП (субота, 19h)

Кошаркаши Црвене звезде враћају се у Београд из Москве у петак у поподневним часовима, али времена за било какав одмор и анализу утакмице у Русији – нема.

Већ у суботу од 19 часова црвено-бели играју важан меч у АБА лиги, а гост у хали „Алекандар Николић“ биће екипа ФМП-а.

Меч 23.кола регионалног такмичења играће се без присуства публике уз поштовање свих протокола због пандемије Ковид-19.

У изузетно напорном ритму тренер црвено-белих Дејан Радоњић нема превишђе простора да припреми тим за меч против тима који је значајно подигао форму у последњих неколико кола:

Екипа ФМП-а има свој квалитет, и показала га је победама у последњим колима. Искусна екипа са неколико талентованих младих играча. Имају своје амбиције, и даље и такмичарски циљ у лиги. Са променим тренера и доласком тројице играца ово је другачији тим који је подигао форму. Ми имамо мало времена да се спремимо за ову утакмицу у ритму у коме смо, али ћемо га искористити колико год је могуће да се припремимо за овај меч – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Сваки меч у завршници АБА лиге је сада изузетно важан. Добро познајемо екипу ФМП-а, међутим, доласком новог тренера и тројице играча ово је тим који је добио додатни квалитет и игра добро. Ми у оваквом ритму без обзира на све, морамо да одиграмо чврсту утакмицу са великом енергијом, јер ће екипа ФМП-а која уз неколико младих играча има и преко потребно искуство знати да искористи сваки наш пад у игри – рекао је Огњен Добрић.

Утакмица 23.кола АБА лиге за екипу Црвене звезде је увод у још једну изузетно напорну недељу у којој црвено-беле очекује „дупло коло“ у Евролиги и утакмице са Арманијем и Макабијем (уторак и четвртак).

The post Црвена звезда дочекује ФМП (субота, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment