Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Наставак црне серије

Футсалери Црвене звезде у оквиру 14. кола Прве Футсал лиге Србије гостовали су у Новом Пазару истоименој екипи. И пре меча било је јасно да су Новопазарци апсолутни фаворити и да би све изузев њихове убедљиве победе било велико изненађење. То се и обистинило, па се већ сада низ неуспеха црвено-белох футсалера протегао на пуна три и по месеца током којих је остварено пет пораза у исто толико одиграних мечева.

КМФ Нови Пазар : КМФ Црвена звезда 12:2 (5:1)

Најефикаснији у двоцифреној победи Новог Пазара над браниоцем титуле Црвеном звездом био је четвороструки стрелац и репрезентативац Србије Нинослав Алексић.

Дупло мање голова постигли су Денис Рамић, Лазар Милосављевић и Мерсид Радетинац, док је по један погодак дело Дејана Јовановића и Андреје Стојчевског.

Част црвено-белих, од зимус значајно ослабљених, спасили су Денис Инајетовић из пенала и Никола Иванишевић.

Дворана: „Пендик“
Судије: Дејан Стајић, Данијел Ристић и Стефан Филиповић.
Стрелци: 1:0-Алексић у 3, 2:0-Рамић у 12, 3:0-Милосављевић у 13, 4:0-Рамић у 14, 5:о-Јовановић у 18, 5:1-Инајетовић (6.м) у 18, 6:1-Алексић у 22, 7:1-Алексић у 23, 8:1-Радетинац у 27, 9:1-Стојчевски у 34, 10:1-Радетинац у 35, 11:1-Алексић у 36, 12:1-Милосављевић у 39, 12:2-Иванишевић у 40. минуту
Жути картон: Милосављевић (Црвена звезда).
КМФ НОВИ ПАЗАР: ХОТ, АЛЕКСИЋ, ЕЛ. РЕЏОВИЋ, МУТАВЏИЋ, ЈОВАНОВИЋ, Бихорац, Ен. Реџовић, Радетинац, Садовић, Милосављевић, Мираљемовић, Стојчевски, Рамић, Колашинац.
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: МЛАДЕНОВИЋ, БЛАГОЈЕВИЋ, ЛОНЧАР, ПЕТРОНИЈЕВИЋ, ИНАЈЕТОВИЋ, Сарић, Ђукић, Милосављевић, Иванишевић, Јевтић.

Наредног викенда црвено-бели футсалери гостују екипи Коњарника, а заостали сусрет 13. кола Прве Футсал лиге Србије између Црвене звезде и Нове Пазова на програму је 24. марта.

Повезане вести

1 comment

Јода Силни мар 13, 2021 at 22:35

па добро мајку му. оваквим резултатом не би изгубио ја са мојим ортацима на малом фудбалу. јел добијају они плату за ово?

Reply

Leave a Comment