Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Симанић каријеру наставља у Меги Soccerbet?

У дану када су се кошаркаши Црвене звезде мтс састали са руским Химкијем у оквиру евролигашког такмичења из нашег клуба је стигла информација да Бориша Симанић више није члан клуба са Малог Калемегдана.

Чим је информација озваничена тако су кренуле спекулације о наредном клубу талентованог играча. Није пуно требало да се у читаву причу међу навијачима око Симанића покрене евентуални долазак у Партизан. Међутим, реалност је нешто другачија. Симанић ће каријеру вероватно наставити у редовима Меге Soccerbet где се очекује да наредне сезоне најзад добије битну улогу у сениорској кошарци.

Подсетимо да је читаву сениорску каријеру Бориша провео на Малом Калемегдану уз кратку епизоду у ФМП Железнику где је био на позајмици. Међутим ни тамо није био доминантан. Током седам година у црвено-белом табору мењали су се тренери, али само код Милана Томића је добио нешто значајнију улогу.

Сада код Радоњића се ситуација вратила на старо. Симанић није улазио у игру и после седам година дошло је време за разлаз.

Повезане вести

2 comments

dusan мар 14, 2021 at 23:53

dusa me boli zbog tebe. ti ne mozes da igras a igraju simonovic i kuridza. ne shvatam. ali da je nepravda napravljena – jeste. mi se ovde izvinjavamo umesto ove kilave uprave. svako dobro ti zelim u nastavku karijere

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 14, 2021 at 12:16

SIMANA SREĆNO ,SVAKI PRAVI ZVEZDAŠ ŽALI ZBOG NEPRAVDE KOJU SI DOŽIVEO U ZVEZDI.MOŽDA JE RAZLOG TVOJ KARAKTER,KOREKTNOST,VASPITANJE,TO ŠTO NIKADA NISI PRAVIO PROBLEM,ĆUTKE PRELAZIO PREKO SVIH NEPRAVDI I BAŠ ZATO MISLIM DA ĆE TI BOG SVE VRATITI.SVAKO DOBRO.

Reply

Leave a Comment