Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Николић: „Показали смо квалитет“

После доброг старта пролећног дела сезоне и победе над Новим Пазаром (3:1), Црвена звезда је најавила наставак свог тријумфалног низа. Везиста нашег клуба Вељко Николић сумирао је утиске после прве утакмица пролећног дела сезоне.

Много ми је драго што смо победом стартовали пролећни део сезоне. Одлично смо играли и показали квалитет у тешкој утакмици. Битно нам је да побеђујемо, сваки меч носи важне бодове и на оваквим мечевима се освајају титуле. Нови Пазар је добра екипа, пружили су добар отпор, али наш квалитет је пресудио. Верујем да ћемо тако и наставити – истакао је Николић.

Задовољан је Вељко Николић како су протекле припреме за наставак сезоне. Везиста је постигао и један погодак на припремном мечу против Академије Пандев.

– Припреме смо одрадили на сјајан начин. На Кипру смо више радили на физичкој спреми, а у Турској је акценат био на фудбалу. Одиграли смо четири сјајна меча и стварно смо се добро спремили за пролећне изазове и све што нас чека. Имамо згуснут распоред.

Николић се већ окренуо следећем мечу и наредном противнику. Али највеће исчекивање је двомеч у Лиги Европе са Миланом.

Фокус је на Радничком из Ниша. Они су одлични домаћини и тешко је узети бодове тамо, али даћемо све од себе. После тога Милан, једва чекам тај двомеч. Сви верујемо у себе и вредно се спремамо – закључио је Николић.

 

The post Николић: Показали смо квалитет appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment