Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Крнета: „Навикавам се на велики клуб“

Свакодневно из тренинга у тренинг и из утакмице у утакмицу Јован Крнета доказује да је управа Црвене звезде учинила праву ствар одлуком да он и Ђуричковић пређу из Сопота на Маракану и потпишу професионалне уговоре. У јучерашњем мечу против кинеске Теде, два голобрада момка
обавили су посао у дефанзиви на задовољавајући начин, а Јовану је мало недостајало да се упише и у стрелце.

Као што је већ тренер Просинечки рекао у првом полувремену смо одиграли добро, док смо у другом мало подбацили. Резултат је могао бити другачији да само искористили неке од многобројних шанси које смо имали у првих 45 минута. Међутим, ни овако нисмо превише забринути и сматрам да имамо још сасвим довољно времена да се добро уиграмо.

Утисак је да простор за напредак, како појединачни, тако и екипни постоји и да пораз и покоја грешка на контролним мечевима не треба превише да забрињавају присталице црвено-белих.

Лепо је кад се побеђује, али резултати нам у овој фази припрема заиста нису у првом плану. Задовољан сам својом игром, а осећам и знам да могу још боље. Црвена звезда је велики клуб, и још увек се привикавам на новине и правила која владају у једном оваквом гиганту – изјавио је Крнета који је до сада углавном у пару са Михајловићем и Ћосићем чинио последњи одбрамбени бедем испред нашег гола.

– Мислим да смо сви ми, играчи из дефанзивне линије до сада добро функционисали. До почетка првенства има још 20-ак дана и једва чекам да првенство и борба за бодове почне. Уверен сам да ћемо тада достићи форму какву сви очекују од нас и да ћемо бити најбољи кад је најпотребније – закључио је Јован Крнета.

Повезане вести

4 comments

Andrija феб 11, 2012 at 16:32

Pa dobro moguce da je on dobar fudbaler ali to je cinjenica

Reply
Srbija феб 11, 2012 at 20:12

To niko ne osporava, i ja navijam za Zvezdu, i on navija za Zvezdu, znam iz prve ruke, ali posto pretpostavljam da vecina misli da navija za partizan, hoces da kazes da nije bitno kakav je fudbaler, nego samo za koga navija? Ako ce on da gine za klub, a hoce, zasto je problem sto je dosao iz partizana?

Reply
Andrija феб 11, 2012 at 14:33

Pa to je normalno kada si pre Zvezde bio u malom klubu

Reply
Srbija феб 11, 2012 at 15:35

Cinjenica je da je bio u manjem klubu, i da je Zvezda mnogo veci i bolji klub, ali mislim da ne treba to da bude prvi odgovor na ovo sto je on rekao, umesto da ga svi podrzimo, prvi komentar – pa prozivka… Polako, svi koji se razumeju u fudbal barem malo, videce kakav je on igrac i kako ce da sija.

Reply

Leave a Comment