Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Иванић: „Спремни за Звездино пролеће“

Одрадили су припреме у високом интензитету и спремни су фудбалери Црвене звезде за све оно што их очекује на пролеће, а то нам птврђује и Мирко Иванић.

Припреме су прошле одлично. На Кипру смо одрадили базични део, потом је уследила Турска, где нам је било доста занимљивије. Много више смо радили са лоптом, увежбавали тактику, играли утакмице. Управо смо на тим мечевима показали квалитет, јер смо играли против добрих екипа, а успевали да побеђујемо. Јесу то пријатељске утакмице, али увек је лепо тријумфовати. Такође, много голова смо постигли после сјајних и уиграних акција – почео је Иванић.

Звездин везиста тврди да су фудбалери увек фокусирани на први следећи меч, а то је у овом случају Нови Пазар, са којим ћемо одмерити снаге у недељу од 13 часова.

Далеко је утакмица са Миланом, у смислу тога да претходно имамо лигашке дуеле. Споменемо некад Милан, прокоментаришемо их у свлачионици, али смо били фокусирани да одрадимо припреме што боље. Сада размишљамо о Новом Пазару и желимо да на што бољи начин започнемо пролећни део сезоне – подвукао је Иванић.

The post Иванић: Спремни за Звездино пролеће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment