Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Крагујевчани први противник у Купу Радивоја Кораћа

Данас је у кући кошарке обављен жреб за предстојећи завршни турнир Купа Радивоја Кораћа. Осам најбољих екипа од 11. до 14. фебруара бориће се у новосадској хали „СПЕНС“ за трофеј „Жућкове левице“.

Жреб је одлучио да се кошаркаши Црвене звезде у четвртфиналу састану са екипом СПД Раднички д.о.о. из Крагујевца. Екипа коју са клупе предводи тренер Игор Тодоровић такмичи се у Кошаркашкој лиги Србије и након 18 одиграних мечева са скором од седам победа и 11 пораза заузима 12. позицију. Црвена звезда и крагујевачки Раднички до сада су се у куп такмичењу састали осам пута. Наша екипа је остварила седам тријумфа, а последњи пут у Купу Радивоја Кораћа састали су се у сезони 2013/14. И тада је на клупи нашег клуба седео Дејан Радоњић, а Црвена звезда је у полуфиналном сусрету славила резултатом 82:78.

Меч измађу Црвене звезде мтс и СПД Раднички д.о.о. из Крагујевца игра се 11. фебруара са почетком од 21 час. Победник овог сусрета у полуфиналном окршају састаће се са победником меча Партизан НИС – Борац Чачак. Полуфинални сусрети на програму су 13. фебруара, а велико финале заказано је за дан касније.

– Куп Радивоја Кораћа (четвртфинале):
Мега Soccerbet – Младост Земун
ФМП – Војводина Нови Сад
Партизан НИС – Борац Чачак
Црвена звезда мтс – СПД Раднички д.о.о. Крагујевац

Повезане вести

Leave a Comment