Moja Crvena Zvezda
Фудбал

Стефановић: „Јанковић је играч Црвене звезде“

Поводом неистина које су се претходних дана појавиле у медијима и према којима су до новинара стигле информације од „поузданих извора“ да је Филип Јанковић продат италијанској Роми, огласио се Генерални секретар Црвене звезде Ђорђе Стефановић. У изјави коју је дао први оперативац црвено-белих истакао је да је све што се у штампи појавило минулих дана велика лаж, и представља прљаву кампању која се води против нашег клуба. Сходно томе, иако то до сада није била пракса, Црвена звезда је одлучила да цео случај препусти свом адвокатском тиму. Овим такође клуб ставља тачку на овај случај и неће се више оглашавати по овом питању.

У име ФК Црвена звезда желим да јасно и последњи пут кажем да је млади фудбалер Филип Јанковић фудбалер Црвене звезде и да наш клуб није потписао никакав уговор о трансферу са било којим клубом на свету.

Не желим да улазим у мотиве људи који су пласирали ову лаж односно да ли је у питању обрачун међу разним менаџерима или већ сада припремање изборне кампање у Звезди. Оно што желим да нагласим – пласирање ове лажи је прљава кампања против Звезде и нашег младог играча. Да је у питању кампања показује и пласирање информације управо из Београда у италијанске медије без изјава било кога из Роме ко би ову причу, која не постоји, потврдио. Тако они који су осмислили ову “вест” сами себе потврђују у Италији, а потом те текстове из Италије преносе поново у Србији. Верујем да је у питању иста група људи која је на све начине покушавала да омете преговоре између Звезде и Јанковића о новом уговору и која је чињеницом да је Филип потписао нови уговор са Звездом доживела пораз. Притом, наравно да не мислим на представнике медија, већ на оне који су им ту “проверену” информацију дали. Неки међу њима су научили да протеклих година отимају Звездину децу и одводе их, а као обештећење узимају тренинг компензацију, па су сада изгледа бесни што пола фудбалске Европе прати Филипа.

Зато смо донели одлуку да као клуб тужимо оне који су се потписали испод неистините информације, а коју очигледно нису сами смислили, већ су имали свесрдну помоћ “добро упућених извора”. Желим да нагласим да Црвена звезда нема манир да тужи медије и да поштујемо право новинара да слободно пишу, али то право не подразумева ширење лажи. Наш правни заступник адвокат Александар Ђорђевић ће још данас поднети тужбу.

Да би смо завршили једном ову причу, очекујемо од новинара да на суду донесу доказ да су Звезда и Рома потписали уговор. Ако донесу тај доказ то значи да ми не говоримо истину, а ако не донесу папир, који узгред не постоји, то значи да они не говоре истину као ни њихови “поуздани извори”.

Црвена звезда је поносна на Филипа, а како би се он успешно развио у фудбалера који треба да донесе много радости и Звезди, и српском фудбалу, потребан му је мир. Поносни смо што највећи европски клубови прате не само Флипа већ и још неке наше младе играче. То је доказ вредности наше омладинске школе и доказ да добро радимо – изјавио је Генерални секретар Црвене звезде Ђорђе Стефановић.

Повезане вести

45 comments

gox феб 10, 2012 at 09:21

Da budemo malo realni za promenu.
Mi smo i ranije pluvali neke medije radi lose price o zvedinoj upravi,ali dosta tih prica na kraju je ispalo istinito.Cak je dosta vise bilo tacnih nego netacnih informacija.
Prica da se ove informacije plasiraju da bi se destabilizovala zveda bas i ne stoje,jer smo mi i bez njih destabilizovani.
Jedina razlika u tome je sto mozemo da biramo dali zelimo da znamo ili ne zelimo.
Potpuno je normalno da za talenat kakav je mali Jankovic zinu svi Evropski klubovi,ako se ne varam Barselona je dovela Mesija sa 11 godina.
Mali Jankovic ce sigurno napustiti zvezdu u naredne tri godine a mi da se zanosimo sa tim da ce covek ostati najmanje 5 godina,nemamo apsolutno nikakvu potporu.Nasa pozicija za pregovore su blokiran racun i ljubav prema zvedi.
Jedino se nadam da ce ova uprava da izvuce maksimum od tog transvera i da ce taj novac da zavrsi u klubsku kasu.
A to sto njegovi roditelji traze najbolju soluciju za njega,to je normalno.
Pa zar bilo ciji roditelj nebi pre trazio da mu sin igra u Romi za pet puta veci novac nego u zvezdi i da razmislja hoce li mu neko od igraca grobarskih filijala slomiti noge po Srpskim livadama?
Moramo da budemo realni.Zvezda jeste veliki klub ali trenutno nemamo sredstva da bi stali rame uz rame sa najvecim.

Reply
NemanjaS90 феб 10, 2012 at 10:13

Kao sto je bio slucaj sa Dragutinovicem, Ninkovicem, Kufreom, Lukovicem, pa onda povecanje ugovora sa Gazpromom…. Novinari traze vesti, ako ih nema, lupetace gluposti jer znaju da ce im se povecati citanost. Oni hoce izazvati reakciju javnosti, to im je cilj.

Najbolje za Jankovica nije da ode u Romu. To znaju i on, i keva i klub. Imas bezbroj primera mladih igraca koji su rano otisli i nisu nista napravili. S drge strane imas Vidice, Baste, Rasnog, Zigice…. Sad bi dobio vece pare od Rome, al pitanje je sta bi bilo za 5 godina ako se tamo ne snadje? Ponekad se mora misliti i dugorocno. I mislim da to Fica, odnosno njegova keva, zna. Ono sto me raduje, jeste sto izgleda da Fica trenutno nema menadzera jer i menadzer mora potpisati ugovor.

Reply
MILAN KG феб 10, 2012 at 05:28

ovi iz mocart sporta nisu normalni ojvavili su da su u pravu http://www.mozzartsport.com/vesti/12313/ugovor-potvrdio-pisanje-mozzart-sporta/ da je sve dogovoreno sa nekim ramadanijem!!!!!!!

Reply
NemanjaS90 феб 10, 2012 at 12:28

To dovoljno govori o njima da nemaju casti. Sad su trebali reci „Ok, pogresili smo, izvinjavamo se“ i sve bi bilo oprosteno. A ovako, gov** se trude da se izvuku. Dabogda ih na sudu oderali to poslednje pare.

Reply
Dejan феб 10, 2012 at 01:36

Mali je napumpana zvezda. Ne da ce da ga prodaju za 3.01 miliona, nego ce da ga zapakuju u kutiji sa leptir masnom. Koliko je utakmica odigrao Jankovic za prvi tim? Hajde da se ne lazemo, 17 i kusur godina nije bas malo. Setite se nekih talenata u Zvezdi, sta su radili sa 17-18 godina. Ovaj je upisao par nastupa. Mi ne mozemo da prodamo najbolje igrace za vise od 1.5 miliona a kamoli igraca sto nije odigrao vise od 5 utakmica.

Reply
Stevan R. феб 10, 2012 at 02:17

Po cemu si zakljucio da je on napumpana zvezda??? Prvo nije Ok da vredjas Zvezdino dete i uopste zvezdinog igraca jer on to nije zasluzio kao sto nije sasluzio ni da ga hvalimo…Drugo nije on kriv sto novinari nemaju sta da pisu nego samo laju po frizeraju( tiraz je u pitanju)…Trece kako on moze da igra kad mu, a i uopste mladim igracima nedaju sansu jer nemaju hrabrosti za to. Pustite decka na miru nek radi i videcemo sta ce biti. Promena trenera bi bila odlicna stvar!

Reply
Dejan феб 10, 2012 at 07:16

Ne vredjam decka, ali zna se ko ga je napumpao. ONaj sto tvrdi da je najveci talenat u poslednjih 20 godina. Slazem se da tek treba da vidimo, ali verujem da ce ga prodati cim dobiju ponudu od tri miliona i jedan evro. Covece mi smo prodali Ninkova, Adija i Kaludjera za jedva 3 miliona.

Reply
Zokinho феб 10, 2012 at 08:15

ako pratis fudbal i znas sta jedan vrhunski fudbaler treba da poseduje, onda znas da jankovic to ima…jeste, bilo je drugih sto su igrali vec velike utakmice sa 17-18 godina, ali sta sad, to znaci da on nevalja?idi begaj…talenat jeste, dali ce se dokazati videcemo, ali ima potencijal da bude najveci talenat poslednjih 20 godina…

Reply
NemanjaS90 феб 9, 2012 at 23:08

Ovi na B92 su lepo objasnili ugovor

„Janković može u inostranstvo samo uz obostranu saglasnost, i ne za sumu manju od 3 miliona evra. To ne znači da će Zvezda odmah prodati mladog igrača ukoliko dobije takvu ponudu, već da će tek u slučaju iste možda pregovarati sa zainteresovanom stranom.

Takođe, predviđen je i bonus sa igrača ukoliko odigra 70 posto utakmica u Zvezdi (10.000 €), te bonus za svaki pogodak (500 €) i asistenciju (250 €). U novom ugovoru nema mendžerskih komisija, niti ijednog menadžera koji se prethodnih dana navodio kao Jankovićev zastupnik. “

Da citiram Sojica: znaci cao!

Reply
mister феб 9, 2012 at 23:38

Upravo to…Meni kao laiku je potpuno jasno šta piše u tom aneksu, a ovima sa mozzarta izgleda treba crtati.

Reply
Dejan Smederevo феб 9, 2012 at 23:06

Član 5 prenosimo u celini:

“ Ugovorne strane su saglasne da je profesionalni fudbaler slobodan da pređe u drugi klub za vreme trajanja ugovora sa Klubom, uz obeštećenje koje pripada Klubu a koje ne sme biti manje od 3.000.000 EUR (trimilionaeura) ‘.’
Ne znam sta je ovde nejasno i zasto pojedinci brane kadar demokratske stranke koju je lukic na mala vrata uvukao u klub i koja je upropastila Zvezdu Djordja Stefanovica koji nastavlja da BESOMUCNO LAZE i obmanjuje javnost. Ovde je SVE JASNO a ja se pitam DOKLE VISE ??

Reply
mister феб 9, 2012 at 23:41

Brate, ajd opet pročitaj drugi deo rečenice….“a koje ne sme biti MANJE od 3 miliona“. To je suma ispod koje klub ne želi ni da pregovara. Od te sume počinje licitacija…

Reply
Dejan Smederevo феб 10, 2012 at 00:29

A ti nisi procitao ili ne zelis da procitas prvi deo recenice a on glasi ovako ““ Ugovorne strane su saglasne da je profesionalni fudbaler slobodan da pređe u drugi klub za vreme trajanja ugovora sa Klubom“
sto u prevodu znaci da nema nikakve licitacije,da se Zvezda tu vise nista ne pita i da svaki klub koji prvi uplati 3 miliona plus jedan euro moze da odvede Jankovica ako to on zeli. Tacka. OPET VAS PITAM DOKLE CETE DA VERUJETE BIVSEM GENERALNOM SEKRETARU VATERPOLO KLUBA PARTIZAN DJORDJU STEFANOVICU I NAJVECEM MANIPULANTU NA OVIM PROSTORIMA GORANU VESICU ? DOKLE VISE ?

Reply
mister феб 10, 2012 at 03:07

Diže se buka bezveze. U teoriji igrač odlazi iz kluba kad mu istekne ugovor, kao i radnik iz preduzeća. U praksi, klub hoće da zaradi od obeštećenja i zato je ostavljen ovaj član 5. kao opcija da igrač može da ode i pre isteka ugovora ukoliko su obe strane saglasne i ukoliko neko uplati ne manje od 3 miliona. Ne precizira se tačna suma nego minimalan iznos, ispod kojeg klub neće prihvatiti nikakvu ponudu. Na kraju krajeva, zar misliš da bi Stefanović poslao ovaj ugovor mozzartu i ostalima da se ovaj aneks drugačije tumači i time sam sebi uskočio u usta?

Reply
Dejan Smederevo феб 10, 2012 at 11:50

Pa to je ono sto ti ja govorim.Znaci ako neki klub PRE ISTEKA ugovora uplati 3 miliona plus jedan euro i ako se Jankovic slozi sa tim ( TU SE ZVEZDA VISE NE PITA AMA BAS NISTA )on je SLOBODAN da promeni sredinu.Drago mi je da si shvatio samo me cudi da i dalje verujes ovakvim likovima koji su na zalost jos uvek u Zvezdi.

Dinarska Divizija феб 9, 2012 at 21:59

Kada ste vec zakljucili tako glup ugovor, mogli ste bar staviti 5 miliona. Ovako, jasno je da je on jos na kratko nas igrac, tj. Zvezda sigurno nece imati previse koristi od njega na terenu. momak nece ostvariti svoj potencijal u nasem klubu, a vjerovao sam da ce on kroz 2-3 godine biti vodja, u daljoj buducnosti i Zvezdina zvezda. ali mislim da nece ni imati prilike da se dokaze i da ga Delije pamte. uzece ga neko s lovom, a onda…nadam se samo da nece nestati kao mnogi nasi biseri. Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!!!

Reply
boze ima li te феб 9, 2012 at 19:39

HA HA HA HA,clan 5 je sve objasnio

Reply
Dante феб 9, 2012 at 19:35

Ovako, vidim da je vecina vas imala prilike da pogleda ugovor malog Fice. I pitam vas, CEMU TOLIKA PRASINA??? KAKVE KLAUZULE, KAKVI ANEKSI, KAKVI BAKRACI??? Ljudi, ono je samo jedan od clanova ugovora. Ko je ikada potpisao bilo kakav zvanicni dokument, ugovor I tako zna o cemu se radi. Onaj clan gde se pominje 3 miliona evra je samo MAMAC za velike I bogate evropske klubove. A slozicete se da je u prodaji najvaznija stvar baciti dobar mamac, da se dobro zagrize.

Nasa zemlja je siromasna, drzava I sport su u velikoj finansijskoj krizi. Drugo, mi iako smo veliki klub, jako ime I dobar mamac za menadzere I bogate klubove, BUDIMO REALNI, niko nije spreman da odmah iskesira 10 miliona za nekoga iz Srbije, shvatite to. Zato, kada npr Totenhem vidi 3 miliona, sto je za njih nista, poslace ponudu za Ficu. Onda to cuje Roma I kaze mi dajemo 4 miliona. U sve se umesa npr Siti koji nudi 6 miliona, pa se plasiraju price da ga hoce I Junajted I PSZ I Celzi I sta znam ko vec I onda se lepo javi Real I kaze mi dajemo 10 miliona za klinca, Bucko kaze I 2 kila pecenja, oni ce ‘’prasece?’’ Ckobu kaze ‘’jedem samo vuneno’’ I ode on tako da potpisu ugovor u Madridu, pojede Bucko kilo I po pecenja tamo, pola mu zapakuju za usput, zaliju sve lepo I svi srecni!!! A da ne pominjem ako bude igrao velike I evropske utakmice, pa jos da neki gol, bez 15 miliona ne bi otisao!!!

Izvinite sto sam oduzio komentar I sto ga postavljam na vise tema, ali jednostavno primecujem da ovde ima ljudi koji od drveta ne vide sumu. Trebalo bi malo detaljnije razmisliti o nekim stvarima… POZDRAV DELIJE!!! 😀

Reply
Dinarska Divizija феб 9, 2012 at 21:48

al’ radi mašta 🙂
živ ti meni bio, brate.

Reply
vladan феб 9, 2012 at 18:50

Naravno da je Janković igrač Crvene Zvezde danas , ali da li će biti u Januaru sledeće godine !? Stefanoviću pokaži ugovor !!!

Reply
Igor феб 9, 2012 at 18:37

Opet laganje uprave!!! Po clanu 5, Filip moze da ode ukoliko neko ponudi 3 miliona!!!

Reply
NemanjaS90 феб 9, 2012 at 22:37

Ovo pljuvanje i mrznja je prevazisla svaku meru. Jesi procitao ugovor?! Pise moze otici ZA NAJMANJE 3 miliona, ne ZA 3 miliona. To je MINIMUM! Svaki klub koji hoce ga kupiti ako nudi nesto manje od 3 miliona, bolje i da se ne trude, bice odbijeni!

To ne znaci da ce klub prihvatiti ponudu za njega, ili da on odma ide za te pare.

Reply
Nemanja Muslin феб 9, 2012 at 18:12

Na sva usta ste govorili kako Dzaja dolazi,receno imamo izvore u klubu.Na koj nacin su se poigrali sa legendom kluba,kao sto je Dzajic,kako bi smirili strasti oko katastrofalne polusezone i minusa od 10 bodova,bar meni ne daje za pravo da verujem ,,tim ,,ljudima ,i onima koji govore u ime njih.Sto ne znaci da ja verujem novinama,nego zelim samo da kazem,da kada su mogli na taj nacin da se poigraju sa velicinom kakav je Dragan Dzajic,ovo bi za njih bila sitnica.Vreme ce pokazati ! Odgovor adminima.

Reply
Steva феб 10, 2012 at 02:29

JAOOO pa zar je ok da Dzaja dodje sad i da vadi fleke kod ovih sadasnjih …neka se on lepo kandiduje kao covek i lepo vrati tamo gde mu je mesto, sta on ima da se mesa sa ovima ( za koje ne mislim da rade na stetu Zvezde)

Reply
MILAN KG феб 9, 2012 at 17:52

mnogo se prasine podiglo smatram da bih bilo posteno da se javno pokaze ugovor da se na taj nacin pokaze ko je upravu a ne ovako svako svakoga demantuje zvezdi nista ne znaci da jankovic igra jos dve ipo godine i onda ode on nama treba jos 5 godina da na njemu zaradimo 20 miliona moze i vise koliko je dinamo zaradio prodajom modrica sto mi to ne bih mogli sve osim toga je bezvredno ako ode za godinu ili dve onda nije ni trebao da potpisuje za zvezdu daj boze da on bude stvarno toliko dobar kao sto se predstavlja da ce biti.

Reply
Dusan81 феб 9, 2012 at 17:38

Evo ugovora , pise jasno da ne moze da ode za manje od 3 miliona http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/394-ugovor-filipa-jankovica-foto.html

Reply
eliiahu феб 9, 2012 at 19:04

Ako se sloze obe strane, u prevodu ako se Zvezda ne slozi ne moze…

Reply
Zvezdas Rijeka феб 9, 2012 at 20:42

Ako se sloze 2 strane a to su Filip (roditelji) i klub koji ga traži , Zvezda tu više nije bitna strana nažalost, Zvezda to prestaje da bude čim je ponuda iznad 3 miliona.

Reply
trivundza феб 9, 2012 at 22:42

Ako je ovo pravi ugovor, ovo i nije los ugovor za klub… Jasno pise da obestecenje ne smije biti manje od tri miliona, dakle moze biti i veca. Ako se pogleda iz ugla da je Filip maloljetan, pa bi bez ovog ugovora mogao napustiti klub uz dogovor roditelja i nekog drugog kluba, na onaj fazon da se roditelji sele u taj grad i on kao maloljetnik ide s njima( npr. prelazak maloljetnog Fabregasa u Arsenal….) , Zvezda u tom slucaju dobija samo obestecenje propisano UEFA tablicama za treniranje igraca… A ta cifra tesko moze biti veca od milion… Bar ja to ovako vidim…

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 9, 2012 at 16:36

Posle najave Stefanovica da ce tuziti Mozzartsport i odgovora Mozzartsporta koji trazi da se pokaze ugovor,po meni pravo pitanje glasi:Da li si Stefanovicu ispostovao svoje reci kada si rekao da nikakav aneks u ugovoru ne postoji koji je na stetu Zvezde?Ja razumem da se vi sad pozivate na to da je Mozzartsport objavio da je Fica prodat a da on to nije i da cete pokusati da stavite fokus na toj cinjenici,ali nikakva uteha nama nije ako ste nas vi slagali da necete prihvatiti nikakve ucene,klauzule,anekse,fiksna obestecenja i slicno a da ste to ipak prihvatili i na taj nacin sklopili veoma stetan ugovor po Zvezdu,jer naravno da ce bogati klubovi lako ponuditi 3 miliona i moze se racunati da je on vec prodat!!!Djordje Stefanovicu,da li postoji bilo kakva klauzula u ugovoru???

Reply
stefan феб 9, 2012 at 16:09

Pa najbolje bi bilo da se ugovor pokaze svim navijacima na zvanicnom sajtu fk CZ ako nema sta da se krije.Ako je ugovor potpisan na korist Zvezde kako tvrdi Stefanovic onda treba svi da vide taj ugovor i da se prica oko toga zavrsi.Medjutim ja ne verujem ovoj upravi i nemam slabo pamcenje kakve su sve klauzule ubacivali u ugovore ranije pogotovo u slucaju Tosic pa je kriv samo bio Adzic.Dosta je ova uprava povladjivala igracima i raznim menadzerima.Ako dete iz nase omladinske skole juri pare a ne da se dokaze u svetinji kakva je Zvezda takvi nam ni ne trebaju,uprava treba da im se zahvali na saradnji.Ako nije bilo ucena od strane roditelja i menadzera neka pokazu ugovor ako je cist da se zavrsi prica o tome.

Reply
losmi феб 9, 2012 at 16:36

Druze nema sta ovde ZVezda da pokazuje,oni su pokrenuli tu pricu i na njima je da je dokazu,ako imaju neki dokaz ok ako ne lepo to odrati sa parama za nauk ostalum „novinarima“.

Reply
Luka феб 9, 2012 at 15:05

Мени је потпуно невероватно да појединци више верују неком новинару тамо, него свима осталима који су демантовали. Наш сајт је демантовао, Николовски, Стефановић, Јанковићева мајка и сам Филип, али изгледа да то није довољно. Нисте ваљда очекивали да тај новинар каже “ да лагао сам“, не него ће да тражи он као неки доказ. Па нек он прво да доказ за то што је писао.

Reply
Ненад феб 9, 2012 at 14:40

Стефановићу, покажи уговор. Нико није ни тврдио да је Фића продат Роми, да није Звездин и слично, али постоји сумња да је у уговор убачен анекс по којем постоји могућност да буде продат ако неко понуди цифру од 3 милиона евра. Да ли је тачно да постоји такав анекс?

Reply
CzvBoys феб 9, 2012 at 14:34

Tako je Bucko, samo grubo i bez emocija.

Reply
Saša феб 9, 2012 at 15:04

Ма ко су они да им се било шта показује???? Ко је икад у Србији показао било какав уговор??? Нека траже уговор од Роме. Доста је било иживљавања над Звездом од стране медија. Ми смо Звезда и има да нас поштујете а не да дижете тираже пљујући по нама. Ако хоћете фино све може али ако хоћете ђоном онда МРШ. Има ко ће да пише о Звезди, не зависимо ми од неког тамо искомплексираног подмићеног пискарала.
Па све и да су га продали шта њих баш сад за то боли уво? А у п…у м……у више са тим.

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 9, 2012 at 14:22

Samo napred Stefanovicu uz tebe sam kao uz Crvenu Zvezdu ,dovedite Stefanovicu za sportskog direktora Crvene Zvezde Ramba Petkovica jer bi to pravi potez bio za Crvenu Zvezdu

Reply
alerim феб 9, 2012 at 14:21

ljudi ako nas posle svega ovoga ne bude min 25000 na spartaku,onda nista nismo uradili… ne mogu da docekam!!!

Reply
Icaaa феб 9, 2012 at 14:03

jbt bucko je kralj,al ozb :DD

Reply
Ariljac феб 9, 2012 at 13:15

Samo ostro Djordje i nagazi stoku!!!ZVEZDA SRBIJA!!

Reply
jovan феб 9, 2012 at 13:05

Ako nekom verujem u zadnje vreme to je bucko,tako da mislim da je svo ovo bila necija velika mucka!

Reply
armija феб 9, 2012 at 14:45

Sad ce da se javi izvesni pametni „Dejan Smederevo“ i objasnice ti da je on najvise pokrao Zvezdu jer je mozda tako objavio pink, b92 ili kurir…heheheheh Bucko je ok, voleo bih da ostane kod nas i kada dodje neko bolji od Lukica na mesto predsednika, samo da da bog… : )

Reply
jovan феб 9, 2012 at 17:24

Ne znam meni ova uprava nije tako losa,uradili sve sto mogu oko pojacanja,oko sponzora!Otkad je otisao Adza sve je ok…nego sta je sa ugovorom za dresove,jel potpisano kad mozemo da vidimo te dresove,tu nisam nesto upucen?ako moze neko od admina da mi odgovori!

Reply
armija феб 9, 2012 at 20:43

Ne moze se jos nista raditi po tom pitanju dok ne istekne ugovor sa sadasnjima sponzorom, jer bi to bilo krsenje istog… Verovatno je potpisan predugovor, ili ugovor koji vazi od juna… Moracemo malo da se strpimo… Iskreno, mislim da uprava moze mnogo bolje, ali pitanje je koliko imaju manevarskog prostora i ko jos tu vuce poteze mimo njih… : (

Reply

Leave a Comment