Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Џајић: „Посластица за навијаче“

Почасни председник нашег клуба Драган Џајић изнео је прве утиске после одржаног жреба за шеснаестину финала Лиге Европе. Црвено-бели ће 18. фебруара на Маракани дочекати екипу Милана, док ће седам дана касније бити одиграна реванш утакмица.

– Пре почетка жреба за шеснаестину финала Лиге Европе рекао сам да су сви потенцијални противници тешки. То су клубови који имају феноменалне резултате у својим земљама, који су их довели до такмичења у Европи. Што се тиче Милана, ради се о великом клубу, ове године су у успону у италијанском фудбалу, после неколико година у којима нису имали доминантну улогу. Противник је за наше навијаче, али и за Европу велико име. Много би нам значило уколико бисмо могли да играмо пред публиком –  истакао је Драган Џајић.

Трећа Звездина звезда не крије задовољство због чињенице да шеф стручног штаба Дејан Станковић одлично познаје италијански фудбал и управо тај податак сматра као велику предност.

–  Што се тиче самог исхода рано је да се говори о томе. Црвена звезда се састајала са Миланом и пружала добре партије, сви се сећају тих утакмица. Најбитније у овом тренутку је да се смо у шеснаестини финала Лиге Европе и присутни међу највећим европским екипама. Играчима ће много значити овакве утакмице у којима стичу искуство. Предност је што је наш шеф стручног штаба Дејан Станковић толико година провео у италијанском фудбалу, који одлично познаје и сигурно да ће учинити све да Црвена звезда буде достојан ривал Милану. Фудбал је на овим просторима увек у хендикепу у односу на европски, с обзиром на велике паузе. Верујем да ће Дејан Станковић на прави начин припремити екипу и спремно дочекати утакмицу – закључио је Драган Џајић.

The post Џајић: Посластица за навијаче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE дец 14, 2020 at 17:51

kakva poslatica za kladioničare za 7+..bar da uzmemo pare

Reply

Leave a Comment