Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Мијаиловић: „Очекује нас велики двомеч“

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић истакао је по завршетку жреба за шеснаестину финала Лиге Европе да наш клуб очекује велики двомеч са тимом као што је Милан, али и да Црвене звезда жели да иде што је даље могуће у другом по реду такмичењу у Европи.

– Звезда жели да иде што даље у овом такмичењу. Надам се да ће се момци добро припремити за овај сусрет, а у сваком случају то је велика утакмица и Звезда има шта да покаже. Милан је клуб који је овде био у европским такмичењима чест гост, није се увек славно провео и надам се да ће и овог пута Звезда умети да одговори на игру великог Милана са којим ћемо се сусрести два пута – истакао је Мијаиловић.

Председник нашег клуба вратио је сећања на период када је утакмица на Маракани прекинута због магле.

– Најбитније у овоме је што, код звездаша и код мене лично навиру сећања из тих сусрета. Можда је и најинтересантније када је због магле прекинута утакмица на Маракани, али ја се надам да ће овог фебруара бити лепо време и да ћемо имати прилике да уживамо у доброј и квалитетној игри, а желели би сви да резултат буде повољан за нас.

Такође, осврнуо се Мијаиловић и на то да је велика ствар што се Звезда сусреће са таквим великаном као што је Милан.

– Може бити предност, али у оваквим сусретима одлучује и квалитет тима и појединаца. Звезда има доста квалитета да одговори захтевима савремене игре које се пред тим постављају, али тешко је прогнозирати било шта у овом сусрету, осим да је ово велика ствар што се Звезда сусреће са оваквим великаном и да ће момци који буду играли имати шта да покажу, а са друге стране и да науче нешто из оваквог поодмаклог степену такмичења у Лиги Европе – подвукао је Светозар Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Очекује нас велики двомеч appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dusan дец 15, 2020 at 10:04

besmisleno je da ovaj besmisleni lik bude predsednik zvezde

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 14, 2020 at 18:10

ČIKA TOZO NEĆE BITI DVOMEČ,BIĆE VEĆ NA MARI KRAJ U PRVOM MEČU

Reply

Leave a Comment