Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Фудбалер Спартака на мети Црвене звезде

Како преносе „Вечерње Новости“ током предстојећег зимског прелазног рока у редове нашег клуба мога би да се врати некадашњеи члан млађих селекција Црвене звезде. У питању је крилни нападач суботичког Спартака Лазар Туфегџић.

Двадесеттрогодишњи Туфегџић рођен је у Ваљеву 22. фебруара 1997. године, а међу црвено-беле стигао је 2012. године и на црвено-белом делу Топчидерског брда остао је званично пуних пет година, с`тим што је након окончања јуниорског стажа слат на позајмице у Бежанију и ОФК Београд. Члан београдског Синђелића постао је 2017. године, а две године касније постаје становник Суботице и облачи плаво-бели дрес Спартака. У дресу „Голубова“ до сада је одиграо 54 меча и био стрелац 14 погодака уз 15 забележених асистенција. Треба напоменути и податак да је Туфегџић у дресу Спартака тресао мреже и Црвене звезде и Партизана, а одличним партијама на северу наше земље највероватније се изборио за нову праву прилику на стадиону „Рајко Митић“.

Да ли ће до повратка Лазара Туфегџића у редове нашег клуба и доћи остаје нам да сачекамо, али с`обзиром да се током зиме очекују одласци и Алексе Вукановића и Вељка Симића могуће је да управо некадашњи члан Звездине омладинске школе појача конкуренцију на крилним позицијама.

Повезане вести

2 comments

Slavko Radović нов 8, 2020 at 18:17

Ovaj igrač je menadžerska kombinacija Simovića iz Spartaka, lažnog menadžera Ćaldovića i Zvezdana Terzića da se izvuče još para iz Crvene zvezde- ovom zlu se mora stati na put!

Reply
Марко нов 8, 2020 at 18:11

Не треба нам ни за к…ц!

Reply

Leave a Comment