Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Фенербахче ослабљен пред дуел са Звездом

Готово пуних седам месеци протекло је од последње утакмице Црвене звезде у оквиру Евролиге. Ток 6. марта црвено-бели су у „Штарк Арени“ убедљиво савладали израелски Макаби из Тел Авива у мечу у којем су Били Берон и Кевин Пантер торпедовали „понос Израела“.

Тачно 210 дана касније без наведене двојице на терену, са новим тренером и новим играчким кадром Црвена звезда креће у још једну евролигашку авантуру. Први противник чети тренера Саше Обрадовића биће истанбулски Фенербахче којег са клупе предводи селектор српске националне селекције Игор Кокошков, док на терену главну улогу има дојучерашњи играч нашег клуба Лоренцо Браун.

И док тренер Саша Обрадовић на располагању има комплетан састав не рачунајући последње појачање Емануела Терија, тренер турске екипе суочава се са кадровским проблемима. Кокошков неће сигурно моћи да рачуна на Леа Вестермана који има проблема са повредом препона, док је под великим знаком питања и Чешки интернационалац Јан Весели који је у 1. колу националног шампионата у дуелу са екипом Орманспора доживео повреду скочног зглоба.

Сусрет измађу Фенербачеа и Црвене звезде на програму је у петак 2. октобра са почетком од 19:45 часова.

Повезане вести

Leave a Comment