Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

„Business league 2020.“ у организацији СТК Црвена звезда

СТК Црвена звезда ће током месеца новембра организовати „Business league 2020.“ и тим поводом позива све заинтересоване привредне субјекте да узму учешће у такмичењу и уз дружење пораде на афирмацији стонотениског спорта у Србији. По речима спортског директора СТК Црвена звезда и капитена црвено-белог стонотениског колектива Марка Јевтовића, позивно писмо за учешће на такмичењу послато је на адресе преко 50 фирми, а већ сада су поједине и потврдиле учешће као што су „Телеком Србија“, „Roaming Networks“ и „Huawei“.

„Business league 2020.“ одржаће се у сали СТК Црвена звезда на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ и играће се по принципу Супер лиге Србије – три против три играча, до четири победе са дублом између. Играће се двокружно, свако са сваким, две утакмице у усвојеном термину одигравања. Треба напоменути да једна компанија може да пријави и више екипа, с`тим да минимални број играча по екипи износи три, а максимално четири. Треба напоменути да је услов за учешће на турниру да је сваки члан екипе и запослен у компанији за коју наступа.

Котизација за учешће у такмичењу износи 400€ по екипи. У склопу цене обезбеђено је пет врхунских столова марке „Butterfly“, судије на мечевима, лоптице, поклон пакет за сваког пријављеног играча (пакет садржи дрес, лоптице, воду, грицкалице), победнички пехар, као и медаље за три првопласиране екипе. По завршетку лиге, уз проглашење победника, биће организован и пригодан банкет.

Пријаве можете слати на e-mail: stkc.zvezda@gmail.com, а све додатне информације можете добити и на број телефона 064/304-57-60.
Крајњи рок за пријаву екипа је 25. октобар 2020. године, а треба напоменути да су термини одигравања мечева радним данима у послеподневним сатима, као и данима викенда.

СТК Црвена звезда Вас очекује за стонотениским столом да се играмо и дружимо…

Повезане вести

Leave a Comment