Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Почела је последња недеља продаје сезонских карата

КК Црвена звезда мтс ушао је у последњу недељу продаје годишњих улазница за сезону 2020/2021. Непредвидиве околности захтевале су од менаџмента клуба креативно идејно решење, а сјајан одзив звездаша показао је да је урађен сјајан посао у организацији сезонских карата.

Клуб подсећа да ће сезонске карте за такмичарску сезону 2020-2021 по изузетно повољним ценама, уз бројне попусте и погодности бити у продаји до краја септембра, закључно са 30.09.2020. године.

Подсећамо, у продаји се нашао ограничени контигент сезонских улазница, и с тога карата није остало пуно. То ни мало не чуди имајући у виду лојалност Звездаша који су и сада препознали у каквом тренутку се њихов вољени клуб налази и практично похрлили у првим недељама продаје да обезбеде себи место на првој утакмици када ће бити дозвољено присуство публике. Наравно, и на свакој следећој.

Одзив звездаша пред изазовну и неизвесну сезону је изузетно добар, а овом приликом још једном подсећамо, да је продаја ограничена само на 30% капацитета хале.

Зато пожурите по своју карту и своје место, будите део Звездине приче у новој сезони!

Играње кошарке пред празним трибинима није лако, са навијачима и подршком какву има Црвена звезда то је потпуно друга прича. Дођите, и помозите нам да заједно побеђујемо, да заједно освајамо трофеје јер… Звездаши врло добро знају колико вреди један клуб.

The post Почела је последња недеља продаје сезонских карата appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment