Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда пуца из свих оружја

Изабраници Дејана Станковића навикли су навијаче црвено-белих на одлична издања од почетка сезоне, праћена изузетно офанзивном игром и великим бројем удараца на гол, а последња утакмица коју су наши момци одиграли против екипе Вождовца сведочи томе.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије одиграна на стадиону „Рајко Митић“ била је права фудбалска представа у режији нашег тима. Шест голова у мрежи ривала и више него радује наш стручни штаб, али поред тога значајан је и податак да су наши момци упутили седамнаест удараца – од тога девет у оквир гола. И поред тога што су изабраници Дејана Станковића у првом полувремену постигли три гола, то их није омело да у другом делу игре додатно појачају ритам и постигну још три поготка. У прилог томе говори чињеница да су црвено-бели момци током првог полувремена упутили седам удараца од тога четири у оквир гола, док су у наставку игре упутили три ударца више у односу на прво полувреме и један ударац више у оквир гола.

Занимљива чињеница је да су стрелци голова Николић, Фалћинели, Гаврић и Иванић по два пута упутили ударац ка голу противника и оба пута у оквир гола. Најновија аквизиција нашег тима Дијего Фалћинели је оба пута био прецизан и показао да ће бити велико појачање. Док је стрелац шестог гола Милан Павков по уласку у игру два пута шутирао на гол противника и постигао један погодак.

Нажалост офанзивна игра на којој инсистира наш стручни штаб и која из утакмице у утакмицу даје резултате није била довољна за позитиван резултат у дуелу против екипе Омоније, у којој је нашим момцима недостајало среће и поред одличне игре коју су приказали. На утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона изабраници Дејана Станковића упутили су 23 ударца, од тога 8 у оквир гола што говори на ком нивоу се налази игра нашег тима, али и да срећа у појединим моментима игра значајну улогу.

Верујемо да ће наши момци и у наставку сезоне пружати одличне игре и бележити што већи број постигнутих голова, а прва прилика за то је утакмица 9. кола Суперлиге Србије коју ће црвено-бели одиграти против екипе Младости из Лучана у суботу од 18 часова.

The post Звезда пуца из свих оружја appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ГоранМ_2469 сеп 23, 2020 at 19:48

Све је то у реду али боли пораз од Омоније од које смо реално бољи.👎

Reply

Leave a Comment