Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мркела: „У Тирани смо играли недопустиво слабо“

Црвена звезда је славила у Тирани са 1:0 голом Томанеа, али звездашка јавност није срећна са оним што је видела на терену. О свему виђеном на стадиону „Ер Албанија“ за медије је прокоментарисао спортски директор нашег клуба Митар Мркела.

– „Честитам играчима и стручном штабу победу и пласман у треће коло. Ово је 14. противник заредом кога смо у годинама за нама победили и избацили.Прешли смо невероватан пут и великим победама клуб довели са 209. на 55. место на УЕФА ранг листи. Јесте то велики успех и треба да будемо поносни због тога. Али то је прошлост“, рекао је спортски директор црвено-белих Митар Мркела.

Он је напоменуо да није задовољан начином на који је остварена победа.

– „Морају да схвате да играјући за Звезду имају огромну одговорност. Није важно само да се победи него је важан и начин. Не сме да се игра онако као у Тирани. Играли смо недопустиво слабо. То није Звезда коју желим. На аеродрому сам разговарао и са Декијем Станковићем и он је свестан свега. Али о детаљима нећу, јер желим да то остане унутар наше куће. Направили смо добар тим, можда и најбољи у последњих шест година и нормално да су очекивања велика.“

Мркела је најавио да ће се разговарати са играчима.

– „Јесте био притисак око ове утакмице, али то је Звезда. Увек је неки притисак. Рекао сам већ раније, а сада ћу поновити, ко није спреман да игра, да ради и да живи под притиском, тај није за Црвену звезду. Незадовољан сам и љут, нећу рећи да сам разочаран, јер смо победили. Само због победе то нећу рећи. Све остало није ваљало и овако више неће моћи. Предстоје нам разговори са играчима. Морају да мењају свој карактер и своје навике“, рекао је Мркела и додао:

– „Морају да буду храбрији и одважнији, морају да буду свесни да носе дрес Црвене звезде. Нема минулог рада и самозадовољства. Верујем у тренера Станковића и стручни штаб, верујем у ове играче. Имамо времена до трећег кола и 15. септембра да исправимо све уочене грешке и решимо проблеме. Мора ово много боље. Чека нас још много посла“ – закључио је спортски директор црвено-белих, завршио је спортски директор шампиона Србије.

Повезане вести

8 comments

MILOS RANKOVIC авг 26, 2020 at 23:24

NAJLAKSE JE ZA SVE OKRIVITI STANKOVICA,NEBRANIM GA ALI OVI IGRACI SU DOSLI PRE STANKOVICA,SEM OVIH TROJICE KATAIJA,KANGE I SPIRIDONOVICA,KO JE DOVODIO IGRACE,VECERAS GLEDAM DINAMO I FERENCVAROS,TO SU OZBILJNE EKIPE ZA NAS,SA OVOM EKIPOM TESKO NESTO,PRODAJ GARSIJU DOVEDI KRSTICICA,PRODAJ PAVKOVA I BOACIJA DOVESTI OZBILJNOG SPICA ZA DVA MILIONA,VALJDA ZA OVIH DVOJICU MOZES DOBITI DVA MILIONA,NAMA TREBA BRZI SPIC,KOJI MOZE JEDAN NA JEDAN,NIKOLIC IMA NEKE POTEZE,ALI ON NIJE SPREMAN ZA EVROPU,MEKAN JE PUNO ZA OZBILJAN FUDBAL,RODIC JE DRUGI COVEK,VAN FORME SKROZ,I ZA KRAJ IMATE NASU PODRSKU KO GOD IGRA ZA ZVEZDU,A TERZIC I MRKELA NIKAD VISE,VI STE UBILI ZVEZDU SKROZ,PRODAJETE ZVEZDINU DECU ZA SICU,OSASUNI DAJETE NASE DETE ZA PROCENAT,ERAKOVIC JE BOLJI IGRAC OD PANKOVA,RADULOVICA NIGDE NEMA,UBISTE GAVRICA U POJAM,RAZUMEM TOMANEA IGRA NEIGRA,NI ON NEZNA VISE NA CEMU JE

Reply
Tijano авг 29, 2020 at 11:33

Koga da prodaju za 2 miliona!!?? Situacija je takva da Boćko i Pavkov mogu samo negde da odu bez obeštećenja!!! A i tada neće baš da potrče zaintetrsovani!!!

Reply
dusan авг 26, 2020 at 22:27

mislim da je ovo zamena teza. veliko je pitanje da li ovaj tim ima kapacitet da igra bolje od ovoga sinoc, a to je odgovornost barem formalno mrkele, iako svi znamo da se on malo mesa u svoj posao i dovodjenje igraca, i da to radi terzic. dakle, mi imamo golmana i dva nespremna fudbalera – kataija i kangu. sve ostalo je besmisleno, a sto se najbolje vidi iz cinjenice da mi ne mozemo da prodamo nijednog igraca koje su :selektirali“ ovi genijalci. ne mozemo ni da ih poklonimo. to su pitanja za mrkelu – majstore, kako si uspeo ne samo da pronadjes nego i da platis tomanea, garsiju, la paru, kanjasa, zandera i mnoge druge. a to da li si ti zadovoljan igrom i bacanjem dimnih zavesa tipa nismo zadovoljni zalaganjem to okaci macku o rep. da je dovoljno samo zalaganje igralo bi nas 16 sa ovog sajta koji ne zaradjujemo od kluba ali se ybog njega nerviramo, a vi koji zaradjujete vi se ne nervirate – vi ste kao satro ljuti i iznenadjeni.

Reply
Veteran Sever авг 26, 2020 at 22:57

Pogodio si u metu, brate! Bravo!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 26, 2020 at 21:57

STO SE LJUTIS KAD I TI ZNAŠ DA SI SA DOKTOROM DOVODIO CEPANICE A ZNALI STE DA NISU NI ZA DONJI SREM..KO BI NORMALAN DOVEO SPIRIDONOVICA,SOMANEA,IVANIĆA,VUKANOVICA I JOS 25 BUKVE

Reply
deki авг 26, 2020 at 21:05

Шта ради леганда на тренингу са играчима , да ли они трче , којим ли се спортом баве.

Reply
Dragan авг 26, 2020 at 19:46

Konačno prava i prva realna izjava Mitra Mrkele.

Reply
Dragan авг 26, 2020 at 19:49

Direktore, ima jedan lik po imenu: Nenad Krstičić…

Reply

Leave a Comment