Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

„MaxBet sport“: Албанци планирају да прекину меч са Звездом

Спрема се хаос у Албанији, ако је веровати натписима тамошњих медија. Фудбалски клуб Тирана обавестила је албанску полицију да страхује да би утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона против Црвене звезде могла бити прекинута по сценарију који је пре шест година виђен у Београду.

Тада је Исмаил Морина током меча квалификација за Европско првенство 2016. спустио дрон са заставом Велике Албаније и изазвао прекид меча између Србије и Албаније.

Клуб је према писању албанских медија, добио информацију, да би група људи прирпема сличан сценарио у Елбасану и да ће покушати да дуелу два клуба да политичку конотацију. Овакав чин би казнио Тирану, јер УЕФА забрањује ширење политичких порука и мржње политичке или расистичке природе.

Баш због горе наведених података управа клуба је контактирала полицију са циљем да се спречи било какав инцидент пошто би санкције биле бруталне.

Медији у Албанији истичу да је меч са Звездом национално питање и да су аналитичари из тамошњег савеза укључени у припрему утакмице.

– „Победа над Црвеном звездом је постало национално питање у Албанији. Читав тим Тиране ради на проналажењу слабих тачака у њиховом тиму, а “јака артиљерија” у виду Фудбалске федерације Албаније је укључена у помоћ Тирани на том путу“ – истиче албанска “Панорама”.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/sprema-se-haos-albanci-planiraju-da-prekinu-mec-sa-zvezdom-ponovo-se-pominje-dron-230161/?fbclid=IwAR1m8tKu85sp944LOkaItzfjvgQeu9bZJjjPxV_wfDL2ZKHcP7yBNNT9FPc

Повезане вести

4 comments

Dragan авг 25, 2020 at 13:06

Što prenosite te budalaštine polupismenih novinara. Javili se novinari uzivo na TV iz Tirane, i kazu da su Brena, Čola i Zvezda ekstra popukarni u Tirani. Nas bivši kapiten Ivan Gvozdenović(igrao u Albaniji), pričao da su Zvezda i Barsa, dva najomiljenija nealbanska kluba u Tirani. Dosta bre vise, sa ovim sejačima mržnje i trovačima duše. Prođe nam život u trovanju.

Reply
Раде Дс 1989 авг 25, 2020 at 09:26

Што постављете такве вести постајете као ти глупави портали само сензационални наслови да би људи читали

Reply
casa bez dna авг 25, 2020 at 00:28

Deki je danas izjavio da i ako izgubimo nije kraj sve jer u subotu ceka sledeca utakmica…..

Reply
Dragan авг 25, 2020 at 13:08

Nije kraj sveta, ako izgubimo od Tirane!!!?? Nije kraj sveta ako eventualno izgubimo da Deki isto veče dobije otkaz!

Reply

Leave a Comment