Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Полуфинале купа за 700, 1000 и 1500 динара

У просторијама Фудбалског савеза Србије на Теразијама у петак 5. јуна одређени су парови полуфиналне рунде Купа Србије. Жреб је одлучио да ће наши фудбалери пут ка великом финалу тражити на стадиону у Хумској улици у дуелу са вечитим ривалом.

Меч измађу црвено и црно-белих биће одигран у среду 10. јуна са почетком од 20 часова, а организатор предстојећег сусрета ФК Партизан је одредио и цене улазница за предстојећи меч. Улазнице за северну и јужну трибину продаваће се по цени од 700,00 динара, бочни делови запада и истока износиће 1.000,00, а централни делови ових трибина 1.500,00 динара. Улазнице ће се продавати на благајни стадиона ФК Партизан од понедељка 8. јуна (радно време благајне је од 10 до 18 часова), док ће присталице нашег клуба до карата моћи да дођу у уторак 9. јуна када ће се оне продавати на благајни стадиона „Рајко Митић“.

Сходно мерама заштите од корона вируса и држању физичке дистанце између гледалаца, а на препоруку Фудбалског савеза Србије капацитет стадиона ФК Партизан за предстојећи сусрет биће смањен на 20.000 гледалаца.

Повезане вести

Leave a Comment