Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Гајић: „Очекујем успешно пролеће“

Црвена звезда је велики клуб и сасвим је логично да на свакој позицији има по двојицу квалитетних играча како би у сваком моменту могла да одговори највишим циљевима, тврди наш десни бек Милан Гајић.

У сваком клубу постоји конкуренција. Никад нисам имао проблем конкуренције и борбе за позицију јер кад је здрава, као што је код нас, онда је то гарант за успех. Ту сам да се борим, циљ ми је да се усталим на терену а пут до тога је трновит, ствари у животу морају да се поклопе. И кад некад мислите да сте близу, не морају планови да вам се остваре. Ми смо сви овде у функцији клуба, за нас је важно да достигнемо зацртане циљеве – истиче Гајић.

Нови тренер Дејан Станковић донео је много новина у рад, Милана је посебно одушевио.

– Мене је фасцинирала невероватна позитивна енергија коју је Мистер донео са собом. Много ентузијазма, много воље и жеље. Заједно смо скоро месец дана, виде се новине које је унео, доста се потенцира на тактици, што је очекивано, с обзиром да је провео већину каријере у Италији.

Црвена звезда је у Турској одиграла два меча, поведила је Арку (3:2), ремизирала са Вардаром (0:0), а већ сутра је очекује најозбиљнија провера – Лудогорец.

Играмо утакмице из пунг тренинга, намештамо се полако, радимо корекције и из меча у меч бићемо све бољи. Не сумњам у то јер радимо јако, квалитетно. Остаје нам четири утакмице да све легне на своје место. Очекујем успешно и трофејно пролеће – закључио је Гајић, који је 28. јануара у Белеку прославио 24. рођендан и од саиграча добио торту.

The post Гајић: Очекујем успешно пролеће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Ratko јан 31, 2020 at 22:55

Ti očekuješ, mnogo si ti bitan igrač- metla bre za ovo po desnoj strani u junu i dovesti ozbiljnog desnog beka.

Reply

Leave a Comment