Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Божићна радост у друштву најмилијих

Божић као најрадоснији хришћански празник значајан је свим нашим играчима који исповедају православну веру и они га проводе у кругу породице.

Изабраници Дејана Станковића сложили су се да ће паузу од обавеза у клубу искористити како би овај празник провели у кругу најближих. Нагласили су црвено-бели момци да им мало времена проведено са породицом током године представља највећи изазов. Управо због тога су били сложни да им празник као што је Божић улепша почетак године и даје подстрек за наставак сезоне.

Милан Борјан, Немања Милуновић и Милан Родић истакли су да ће предстојећи Божић провести са децом и супругама. Они су се присетили најлепших успомена из детињства када је у питању овај велики празник, али и који их то обичај посебно радује.

Божић проводим са најбитнијим особама у мом животу, децом и супругом. Нажалост током године немамо довољно времена за најближе. Доста тога смо приморани да пропустимо у одрастању деце због обавеза у клубу. Божић из тог разлога представља сјајну прилику за уживање са породицом. Доста прелепих успомене имам из детињства када је Божић у питању али најлепша ми је свакако тражење новчића. Деца се наравно увек обрадују пакетићима, трудим се да их сваке године изнова изненадим –поручио леви бек црвено-белих Милан Родић.

Надовезао се Немања Милуновић на речи саиграча из одбране и открио шта је то што највише обрадује његову децу али и која му је успомена из детињства када је у питању Божић остала у сећању.

Сваке године се радујем Божићу и празницима јер у том периоду немамо клупских обавеза и сву пажњу могу да посветим породици. Обичаји који претходе Божићу чине овај празник тако посебним. Сваке године се трудим да испуштујем сваки обичај, почевши од Бадње вечери и уношења бадњака у кућу. Одмор после изузетно напорне године нам је био и више него неопходан. Била је ово полусезона у којој смо доста пропутовали и веома мало времена били код куће. Сигурно да су наше породице осетиле то одсуство тако да ћу овај Божић искористити да удовољим најближима и да их усрећим поклонима – истакао је Немања Милуновић.

Голман црвено-белих и љубимац Делија сложио се са саиграчима али и истакао да је веома битино од малих ногу на децу преносити нашу традицију.

Божић је најважнији празник за нас православне вернике. Као и сваке године проодим га са породицом, биће то одлична прилика да у паузи уживам са најбилижима. Супруга и ја се трудимо сваке године да обрадујемо сина. Као и код сваког детета највеће одушевљење изазива Деда Мраз и пакетићи. Посебно драга успомена из детињства када је у питању Божић ми је уношење бадњака у кућу. Трудим се да сину од малих ногу пренесем значај Божића и да се и он радује овом периоду године као што сам се ја у детињству радовао – истакао је Милан Борјан.

The post Божићна радост у друштву најмилијих appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment