Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија

Наше бисере током наредних дана очекује 12 такмичарских утакмица, а преносе сениорског тима Графичара, као и наших омладинаца гледајте уживо на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

У дербију 12. кола Омладинске лиге Србије, наши јуниори ће дочекати Бродарац у среду од 11 часова, а пренос тог меча пратићете уживо на Јутјуб каналу Звезда Кидс. Пулене Дејана Симића чека нови изазов у виду неугодног гостовања новосадској Војводини у недељу од 11 часова.

Кадетске селекције нашег клуба неће имати своје утакмице овог викенда услед репрезентативних обавеза наших бисера. Позив за селекцију наше земље до 17 година добили су Марко Ћопић, Урош Лазић, Вукашин Крстић, Владимир Милетић, Никола Станковић и Матеја Бачанин.

Избранике Милија Жижића очекује нови изазов у оквиру Прве лиге Србије када ће у понедељак од 13 часова и 30 минута дочекати Златибор, а пренос тог сусрета можете погледати уживо на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Млађи омладинци ће своје мечеве одиграти у суботу. Црвена звезда ће дочекати Интернационал од 12 часова, док фудбалере Графичара очекује гостовање у Железнику, када ће од 9 часова покушати да савладају Локомотиву.

Изабраници Владимира Вучића ће у суботу од 10 часова дочекати Земун, док млађе кадете Графичара очекује гостовање против ОФК Младеновца у недељу од 11 часова.

Пионири ће у суботу у поподневним часовима покушати да остваре што боље резултате. Црвена звезда ће дочекати Вождовац од 14 часова, док ће у 18 часова, Графичар дочекати Полет са Дорћола.

Млађи пионири Црвене звезде ће гостовати Раду у суботу од 8 часова и 30 минута, где ће изабраници Милорада Вилотића покушати да се тријумфом над “грађевинарима” врате на победнички колосек.

Црвено-беле петлиће очекује изазов у виду утакмице са Локомотивом у суботу од 16 часова, док ће бисери који носе дрес Графичара дочекати БСК из Борче у суботу од 8 часова и 30 минута.

Распоред утакмица:

Субота у 8 часова и 30 минута, петлићи- Графичар – БСК Борча

Субота у 8 часова и 30 минута, млађи пионири- Рад – Црвена звезда

Субота у 9 часова, млађи омладинци- Локомотива – Графичар

Субота у 10 часова, млађи кадети- Црвена звезда – Земун

Субота у 12 часова, млађи омладинци- Црвена звезда – Интернационал

Субота у 14 часова, пионири- Црвена звезда – Вождовац

Субота у 16 часова, петлићи- Црвена звезда – Локомотива

Субота у 18 часова, пионири- Графичар – Полет

Недеља у 11 часова, омладинци- Војводина – Графичар

Недеља у 11 часова, млађи кадети- ОФК Младеновац – Графичар

Понедељак у 13 часова и 30 минута, ПЛС- Графичар – Златибор (пренос на Звезда Кидс)

Среда у 11 часова, омладинци- Црвена звезда – Бродарац (пренос на Звезда Кидс)

The post Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Loooka окт 25, 2019 at 16:55

Zanimljivo. Itekako ću sa apetitom da pratim mlađe kategorije, naše momke sa željom za dokazivanje. I sav taj taletan koji se idalje guši kada je u pitanju prvi tim, e to je isto “zanimljivo“. Zanimljivo, smiješno i tužno.

Reply

Leave a Comment