Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Лукић:“Шокирани смо“

 

"Ред кафе"

Након незапамћеног инцидента који се догодио у „Ред кафеу“ на стадиону Црвене звезде када су тројица, назови навијача нашег клуба принудили легенду црвено-белих и Пету Звездину звезду Драгана Стојковића Пиксија да напусти Маракану, огласио се и председник нашег фудбалског клуба Владан Лукић.

– Шокирани смо. Желим да истакнем да Драган Стојковић није доживео никакву непријатност у службеним просторијама клуба. „Ред кафе“ је јавно место, као и сваки други кафе у граду. Ипак, жао нам је што се таква непријатност догодила баш на нашем стадиону.

Да подсетимо, тројица, самозваних навијача Црвене звезде су присилила Драгана Стојковића, који је са пријатељима седео, да напусти „Ред кафе“ уз опаску да њему ту није место. Не желећи да прави већи скандал, легенда нашег клуба је без дужег задржавања напустила стадион.

 

Повезане вести

74 comments

Aca_Delija јан 18, 2012 at 13:36

sta bre skoiran,trebali su bre noge da mu polome da vise nikad ne kroci na marakanu,lopov jedan!

Reply
S.P јан 18, 2012 at 12:49 Reply
Severac јан 18, 2012 at 11:31

To je, nažalost, cena povlađivanju “navijačima” (pravim imenom kriminalcima) koji sada imaju moć, gde ne bi smeli. Praveći kompromise i trpeći pritiske Piksi, Tanasijević i sada Lukić na skoro svakoj skupštini povećavali su broj mesta koja pripadaju navijačima u tom telu, tako da će, čini mi se uskoro imati većinu u skupštini navijači. A onda ĆAO – ZDRAVO!!! Zato se događaju upadanje “tih lica” u kancelariju Tanasijeviću i lupanju inventara, “prijateljski razgovor sa Stefanovićem i Lukićem” nakon derbija, divljaštvo i nekultura prema petoj Zvezdinoj zvezdi i tako dalje…

Reply
I Ja sam šokiran јан 18, 2012 at 11:22

Piksi je uz Džaju najveća legenda kluba i to će ostati šta god neko uradio ili rekao. Propast kluba nije počela sa piksijem već posle njega. Tačno je da je nasledio tim kakav je neko već napisao ali koliko vas zna da su basta, mustafa,janković,žigić i da ne nabrajam više kekini igrači i da je zvezda od toga dobila samo mali procenat. kako niko ne pita džaju gde su 150 miliona maraka posle rasprodate generacije iz barija. Pa uzela država za penzije. Koliko je piksi ostavio dug, a po finansijskom izveštaju oko 14 milki. ali ostavio je tim kao što su milijaš, biševac,andjelković,burzanović,tomović,dudić,purović,kastiljo koji su vredeli uz pare od lige evrope koje dolaze kasnije na kraju sezone bar toliko, ako ne i više.Uz to je uzeo dve duple krune, igrali dve lige evrope, imali uvek dobar tim, dobrog trenera i sve je bilo u redu. Koliko vas zna da je mišković bio tada samo član upravnog odbora kao što je danas vesić pa se pitam u čemu je razlika da lukića vole a piksija ne. Piksi je oteran ne zbog dugova nego kao i džaja zbog ne igranja lige šampiona tj. evrope, a ove teramo zato što ne mogu ni kup kod nas da uzmu. Propast zvezde tj. dugovanja kreću kasnije kada su rasprodali sve te igrače doveli midzongara,šišića, da silvu, parkera i još njih da ne nabrajam koji su imali plate koda igraju u premijer ligi. Prodati piksijev tim, uzeti pare od evrope, oterati tojotu i klub ostane u minusu 28 milki e to su pravi razlozi o situaciji u kojoj se danas nalazimo, a kumovale su joj i delije(mislim na vođe) jer su oterali dve legende kluba. A zašto?

Reply
I.g.o.r. јан 18, 2012 at 11:16

Čitam komentare na mondu, sportalu i svi se nešto iščuđuju što se desilo to šta se desilo…. Navijači su kivni. Za vreme njegovog mandata imali smo najbolju ekipu još od početka 90ih godina i sve je rasprodato i pored toga smo bili u minusu 14-15 miliona koliko se sećam…. Da je Piksi nešto radio verovatno bi bio osuđen…. Što se Džajića tiče, čim se protiv njega vodi sudski postupak nešto je on tu mutio. Da bi se vodio sudski postupak mora se doći do osnovane sumnje, a to je sumnja potkrepljena dokazima i postupak služi samo za dokazivanje…. Tako da te priče “ bla bla vodi se hajka protiv mene“ ne piju vodu…. Ukoliko je Piksi radio nešto šta ne treba saznaće se to kad tad….

Reply
bosko јан 18, 2012 at 14:56

Prijatelju, u procesnom pravu vazi presumcija nevinosti. Ili ti „nevin dok se ne dokaze suprotno“. Tako da Dzaja nista nije mutio, a ko tvrdi suprotno mora da dokaze, a sud da proceni.

Reply
I.g.o.r. јан 18, 2012 at 23:41

Vrlo dobro ja to znam, ali realno ne bi ni pokretali postupak na osnovu koječijih „izjava“ i bez materijalnih dokaza…. Sve je to bagra! Ako je neko drugi mutio za vreme njegovogm andata i ako su se kriminalci umešali, a jesu sigurno, neka kaže lepo tamo gde treba da kaže i naravno dokaže….

Reply
Ivan јан 18, 2012 at 01:36

Ovo je tim Zvezde koji je doticni gospodin cije ime ne zelim da izgovorim nasledio kad je dosao (tim koji je igrao protiv Rome) : mustafa, Luković , Dudić , Biševac , đokaj (Mudrinić ), Janković , Kovačević , Žigić , Basta 7,5, Milovanović ( Purović , Joksimović ), Mladenović . Ovo je tim koji je ostavio pre nego sto je pobegao (tim koji je igrao protiv Rendzersa): Randjelovic,Basta,Gaj,Tutoric,Andjelkovic,Lukas,Kastiljo,Milijas,Burzanovic,Koroman i Filip Djordjevic. Ubrzo posle ove utakmice je prodat Basta,a doveden Pantic. Nesto kasnije je prodat i Filip Djordjevic. Znaci,ocigledno je masakrirao tim. Druga stvar,svi spominju dve duple krune,a niko ne spominje da se mali budjavi komsijski klub tad zamalo ugasio (cuveno dvogodisnje teranje zeke i bjeke). Znaci,trofeji su osvojeni prakticno bez konkurencije. Trece,svi spominju 2 ucesca u ligi Evrope. Prvo je bilo sa nasledjenim timom,sledece sezone je ispao od Libereca,a u trecoj (doticni je otisao u oktobru 2007. tako da ga kace 3 Evro sezone) smo usli u grupu i imali sve poraze. Cetvrto,poslednja generacija mladih igraca je bila 1984. godiste,posle toga omladinska skola prestaje da postoji,gubi se po 20 utakmica u nizu od sektasa. Ova „zvezdina zvezda“ je poprilicno zasluzna za to. Peto ,imao je zicer protiv Rendzersa,nije zeleo da dovede napadaca i napadne LS sa protivnikom po meri. Mogao je rizikovati,mozda se zaduziti jos 2 mil za par igraca,uci u LS i sad bi.siguran sam, pricali o 7-8 vezanih zvezdinih titula,o prosecnoj poseti od 30000,o obnavljanju ugovora sa NIKE-om pri cemu bi imali 5 mil po sezoni… Sesto i najbitnije,prodao je mnogo igraca i to dobrih,pristojno su svi bili placeni,a kad je otisao,sve sto je iza njega ostalo su dugovi,tim koji je bio bar 50% (siguran sam i vise!) slabiji od onog koji je zatekao (Mislim,Basta-Lukovic pa onda Pantic -Andjelkovic) i 32 Tojotinih kola koja su po isteku ugovora vracena. Osvrnuo sam se samo na sportski deo price,o Miskovicu,Keki,preplacivanju igraca,dovodjenju bolesnih (Lukas) necu jer je verovatno bio i prinudjen na nesto od toga.Tako da je ova zvezdina igracka legenda kao predsednik doveo do sadasnjeg stanja. Ne pozdravljam ovo sto mu je priredjeno ali mislim da je sam trebao da shvati da na Marakani vise nije dobrodosao. Odnosno,da ne zasluzuje uopste vise da se zove zvezdinom zvezdom.

Reply
MARKO јан 18, 2012 at 02:26

Niko nije iznad C.Zvezde pa ni Zvezdina Zvezda !

Reply
Александар јан 18, 2012 at 10:08

Хвала Богу да је ово мишљење 0,006% људи.

Reply
Gigolino јан 18, 2012 at 11:09

Ivane mrzi me da ti kucam,ali za svaku tvoju tačku mogu ti reći da nisi u pravu.PIKSI je naša legenda!!!PIXI CAR nije zaslužio da se tako postupa s njim !!!!!

Reply
Ivan јан 18, 2012 at 14:04

Nisam u pravu da su Basta,Lukovic,Bisevac,Dudic,Jankovic… bili bolji igraci od Andjelkovica,Pantica,Tutorica,Gaja i Lukasa? Da se fk patuljak tih godina raspadao? Da nam je omladinska skola otisla u tri lepe? Da su ostali dugovi? Da je protiv Rendzersa jajario umesto da je iskoristio sansu,otresao osrednje Skote i sad da uzivamo u redovnom igranju LS i LE? Majstore,ovo sto nam se sad desava je direktna posledica rada doticnog.

Reply
Gigolino јан 18, 2012 at 14:45

Ivane majstore evo da ti odgovorim:
1.Što se tiče igrača oni su punu snagu pokazali tek Piksijevim dolaskom tj.od dolaska Valtera Zenge na mestu trenera ,podsetio bih te da su ti isti igrači pukli od Zenita 5-0 ;takođe naša Zvezda je siromašan klub i morala je prodavati igrače kao i svi ovde s balkana
2.FK patlidžan se nije raspadao jesu bili protesti,ali je druge sezone bilo gusto čak su nam prišli na bod ili tri posle poraza od Vojvodine;
3.Evropska Zvezda je zasijala odmah te sezone u Evropi pobeda protiv Rome i da nije bilo Strazbura prezimili bi u Evropi posle 20 godina,a to je povezano s tačkom 1 tj.on ih je zaslužan za njihov razvoj moje mišljenje
4.verovatno si u pravu što se tiče ove tačke nemam dovoljno informacija
5.Nije da nije želeo da dovede napadača tada je trebao da dođe Nikulescu Rumun igrao je za Sporting ako se ne varam ali je u poslednjem trenutku odustao,kriv je za Palasiosa ali kažu da je on tražio veliku platu.
6.Mislim da su za ovo stanje najviše krivi Toplica i Tana koji su radili pod vođstvom Maraka MIškovića tj.želeli su da uvale Zvezdu u dugove kako bih gradili tu šoping mol ili tako nešto!
DA REZIMIRAM NA KRAJU IPAK JE PIKSI IMAO VIŠE POZITVNIH OD NEGATIVNIH STVARI MISLIM DA NIJE IMAO SREĆE ALI ŠTA JE TU JE !
ŽIVOT TEČE DALJE
NAPRED ZVEZDA!!

Reply
Ivan јан 18, 2012 at 15:36

1. Doticni je nasledio sazrelu generaciju koja je mogla nesto da napravi. Ti momci jesu izgubili od Zenita (4:0,a ne 5) ali su za taj Zenit tad igrali Kerzakov,Arsavin… ali to je sad nebitno. Imao je vrhunsku ekipu koju nije napravio ali koju je uspeo da rasproda u 3 prelazna roka i to za dobre pare,a da nam pojacanja dovede iz Vozdovca,Zeleznika,Buducnosti i ostale ovdasnje boranije. Ne bih mu rec rekao da ih je sve rasprodao,a da su igraci koje je dovodio valjali.
2. Kako predsednik kluba moze da bude zasluzan za napredak igraca? Jednostavno su momci sazreli,skalili se u prethodnoj neuspesnoj sezoni i stvari dosle na svoje mesto.
3.Da li je taj Rumun jedini napadac na svetu? Kako je uspeo da sve rasproda,a da ne kupi bas nikog? Kako ovaj nesretni Adzic to uspeva,ponekad nesto i ubode,a para nema,dok „zvezdina zvezda“ sa budzetom koji sad mozemo samo da sanjamo nije mogao da dovede ni jednog pisljivog Rumuna? Ali je zato za Djokica,ko zna cijeg igraca bilo i para i mesta na terenu. Kao i za Milanka Raskovica i slicne poluigracice koji su tad bili nazovi napadaci.
4. Slazem se da su nas ovi posle njega uvalili u jos vecu dubiozu ali oni nisu zvezdine zvezde,a on jeste,a radio je kao da je legenda onog malog kluba.
Jedino dobro sto je uradio su one dve duple krune ali su i one posledica dobrog nasledjenog tima i slabe konkurencije. Boli me samo sto sad prozivljavam dominaciju one sekte umesto da smo mi bili otprilike nesto kao sto su Grci,Skoti ili Turci trenutno. Ne mozda svake godine LS ali redovni ucesnik Uefinih takmicenja svakako. A to nismo zato sto je mali iz Pasi poljane bio na pogresnom mestu u pogresno vreme.

I.g.o.r. јан 18, 2012 at 11:19

al najjači su ovi što ti dislajkuju post…..

Reply
rille83 јан 18, 2012 at 01:07

KATASTROFA,KATASTROFA,KATASTROFA!!!!!
Ovako nesto ne smemo da dopustimo,da se desava nasim legendama pogotvo ne od strane nas zvezdasa! ALI i jos jednom da kazem ALI!!!!
Kaze piksi sve je ok,nema frke,necu da se u javnost o tome polemise,da pravim incidente,necu frku,ovo ono…!!! E PA AKO JE TAKO PIXI zasto je sve to munjevitom brzinom izaslo u javnost,kako to da se u medijima odmah posle incidenta pojavi vest o incidentu i to sa tvojom izjavom,niko pre nista nije znao objavio! Kako to da u jedno red kafeu NA MARAKANI GDE SU SVI NASI,ZVEZDASI, vest tako odjekne ako ti je stalo do toga da se tome ne pridaje znacaj ZASTO SI ODMAH IZASAO U JAVNOST SA TIM???
Da se razumemo NE PODRZAVAM DELIJE ne po tom pitanju tipa placene vodje,surovanja s upravom i razne prljave stvari koje rade DELIJE JEDINO PODRZAVAM PO PITANJU NAVIJANJA,ATMOSVERE,ORGANIZACIJE GRUPA,PO TOME SU NEPREVAZIDJENI U SVETU!!!!

Reply
Uros јан 18, 2012 at 00:18

Dolazak Piksija na celo kluba posle opravdanog odlaska dzaje i izlaganje njegovog programa u pres centru bilo je pravo uzivanje,Uzivanje ne u citanju tog programa vec u posmatranju tuznih faca pojedinih navijaca,toliko su bili tuzni i zalosni kao da se sprema smak sveta.Meni se tada cinilo da Zvezda ide na nesto nabolje,a njima se odlaskom dzaje sve smracilo.Pitam se i dan danas kako su znali da nislija nije pravo resenje za Zvezdu,zasto su pojedinci posle prvog remija u Kuli munjevito reagovali i razbili mu prozor na kancelariji,kako su znali da program koji je tada izlozio nije dobar za nas,kako sad znaju da kazu da je nisliji ostavljen tim koji je vredeo 30mil,a isti ti igraci prethodno prvenstvo zavrsavaju sa minusom od 19bodova,kako znaju da dzaja govori istinu kada kaze da je klub ostavio u dugu od1,5mil,kako veruju lukicu da se dug neprekidno smanjuje,kako znaju nekim predsednicima da veruju na majke mi,a nekima ne.Cinjenica je da nam je klub u dubiozi,ali je takodje i cinjenica da nije bas sve od Piksija pocelo,mogao bi i njegov prethodnik za pocetak da objasni dug od 1,5??mil.pa onda svi dalje redom,a ne ovako sto me narocito nervira uvek i samo po Piksiju.Dokle bre vise,svako ima tu negativnih zasluga,uostalom krali su se milioni maraka i evra,lepo se zivelo,pa nije valjda samo Piksi napravio dug.Vidim da mnogi citaju i pominju delije.net,pogledam i je poneki put cisto da znam sta da radim kad dodjem na stadion,kako da se ponasam,kako da volim Zvezdu,da li sam pravi navijac,ko su Zvezdine legende a ko ne….komunisticka propaganda je nula za njih,oni jedini znaju pravi put,oni su najbolji,oni su pravi…ljudi manite se corava posla,volite i bodrite Zvezdu sta god i gde igrala,ne cekajte da vas zovu preko internetai pozivaju na zensku odbojku,ili bojkot basketa.Pozdrav svim pravim Z vezdasima!!!!!!!!

Reply
Ljubo90 јан 17, 2012 at 23:24

Najvise me interesuju desavanja u nasem klubu.Svaki dan uletim na ovaj sajt bar 2 puta.To da istaknem odmah.Medjutim,bio sam jako znatizeljan sta ce Stanojevic danas izloziti na konferenciji…I ja sam ZATECEN!!!KAze lik(ja mu verujem 99%)da je Marko Miskovic surovao u dovodjenju Adija i Tejga u Partizan..PA KOJA je To MAFIJA ljeb ti jebem!!!!Je li to moguce??Je li iko cuo pricu da Zvezda mora biti sampion ove sezone..,posle ovih desavanja kod njih ne bi me ni cudilo da uzmemo.Ako je na taj nacin osvojimo,ja joj se radovati necu.Kontao sam da je prvenstvo BiH najneregularnije,ali sam se grdno prevario.Ovde je daleko veca elita,nazovimo biznismena,koji se sprdaju sa nama.Ma treba mediji da bojkotuju ligu kompletnu kao u Hrvatskoj nekoliko dnevnih listova,samo mi se namece misao da su i Televizije i te sportske novine njihova svojina.

Reply
choda јан 17, 2012 at 23:54

blago tebi!

Reply
Ljubo90 јан 18, 2012 at 00:25

Jbg,znam da time aludiras da nisam pozeljan ovakvim komentarima.Ja da ne zavisim jos od roditelja(jer studiram),sigurno ne bih propustio ni jednu jedinu utakmicu na Marakani,pa isao bi i po Evropi,bar u kvalifikacionim utakmicama.I zato ne razumem neke koji su u BG-u i isticu koliko su oni verni i odani.Ne dam nikom za pravo da bi me na tribini nadjacao.Rodjen sam u takvoj porodici,gde vlada strogi klasicni patrijarhat,zahvalan sam caletu na tome.Zato sada znam sta znaci postovanje i postenje.I samo iz tog razloga osudjujem ponasanje te trojice momaka,Piksi sta god uradio-i da je istina,zasluzuje postovanje.Da nije tog postovanja i razuma na cemu bi mi stajali kao ljudi,ne bi se razlikovali od zivotinja.A te reci Stanojevica dokazuju da je sam drzavni vrh kreator svega.I protiv toga se treba boriti.

Reply
zvezdan јан 17, 2012 at 23:11

Alo bre deca vise od polovine vas na ovom sajtu nije bilo ni rodeno kad je PIKSI igrao fudbal. Zato biranim recima da pisete o coveku koji jenasa legenda ZIVA LEGENDA.Piksi je bi o , i ostao nas fudbalski genije ; LEGENDO BIO SI I OSTAO U SRCIMA PRAVIH I ISKRENIH ZVEZDASA

Reply
dachabre јан 17, 2012 at 23:41

Ma svaka njemu čast i nije ok što su ga maltretirali, ali ja ne mogu da zaboravim kako je tešio Amorosa 🙂

Reply
Stevks јан 17, 2012 at 23:00

Ne cveta cvece ni u nase preduzece! Taman pomislim da smo na dobrom putu da izadjemo iz krize kad ono sad navijaci („vodje“) prave neke probleme! A svi koji pricaju Lukicu da „dovede“ Dzaju i legende u klub mislim da grese jer je 100% bolje da se Dzaja, Pancev, Jugovic pa i Belodedic kandiduju na izborima, ali da Lukic ne bude oteran vec da bude zaduzen za marketing i da ta imena cine vlastodrsce u nasoj ZVEZDI!

Reply
Nikola јан 17, 2012 at 22:21

Alo bre sta pricate?! Piksi nas doveo do ovde gde smo sada??…..A kako to? Jel tako sto smo sa njim uzeli 2 duple krune,tako sto smo 2 puta igrali kup uefa,tako sto smo tukli romu ili bili ravnopravni sa bajernom,ajde bre sram vas bilo,stidite se!!!! Piksi legendo!!!!

Reply
Arsen Venger јан 17, 2012 at 23:17

Te timove je napravio Dzaja! Doduse imali smo jakog trenera Zengu i posto sam 92. god najbolje rezultate pamtim bas te dve sezone i pobede protiv Rome,PSV… i onog bolnog neresenog rezultata protiv Strazbura 2:2.. jbg ali ovde se pitamo sta je bilo posle sa tim timom naravno svi su bili dosta dobro prodati, a da pritom nije stizala nove generacije i dovedeni su nepoznati stranci i opet nema para! e tu je sve pocelo onda je Piksi nasa legenda pobegao u Japan i dosli neki konobari da nas dokusure! U tome su i uspeli…Mada ni pored toga ga ne bi (verbalno) napao.Prica da su vodje placene da rade to sto rade sve vise piju vodu kod mene!

Reply
.... јан 17, 2012 at 22:14

lukicu OSTANI !!!

Reply
deki јан 17, 2012 at 22:04

Sramota!!! Covek ladno odbio da sutira penal u bariju, a ovi takozvani navijaci da nam ovo prirede… I vazno Lukic da se ogradio da nije u sluzbenim prostorijama bio incident, a da osudi takvo ponasanje nista???!!! Sigurno da sutradan i njega ne isteraju!!!! E Zvezdo, sta li te jos ceka.. 🙁

Reply
ntcz јан 18, 2012 at 00:15

Ali zato nije odbio da sutira penal u leto 2006,i bas ga je lepo pucao,milionski pogodak je to bio…

Arsene Vengeru,sutra brzo skupi pare pa idi i ti ih plate pa ce i tebe da slusaju,pa ce svima vama biti po volji,kako vi zamisljate i zelite.
More,…. motkom bi ga oterao,a to sto ce gomila maloumnih simpatizera koja idalje zivi u 89 godini da prica znate koliko nas interesuje. Da smo slusali vas i legenda kluba odavno bi bi gledali meceve srpske lige…

Reply
DNL јан 17, 2012 at 21:39

Ево поново да напишем, не знам зашто ми коментар није прошао модерацију..
Не делите трибину ! Маните се Пиксија !
У последње време, највише са бојкотом кошарке , делимо се као комшијски навијачи… НА „наркомане“ , „плаћенике“ и „праве звездаше“ ..
Ово је глуп и непотребан потез неког са врха навијачке групе..
Нису рачунали на то да ће протеривањем човека од имена поделити трибину и набацити љагу на све што раде…
Пикси је уништио Звезду за време своје управе, али овим је постао жртва и онако „скромно“ се обратио новинарима , као не би он ништа публиковао да ови нису инсистирали…
Престаните са осудама без доказа , причама о плаћеништву, јер уносите беспотребан немир у оно једино што нам је преостало (ТРИБИНА) .. Зар стотине хиљада продатих шалова, мајица са обележјем Делија и Звезде нису довољне да се исфинансира група ?
@ko o drugome sudi…
Не оспоравајте сада безвезе сав допринос групе..
“ bilo bi lepo da posle basketa počnete da bojkutujete i fudbal , biće nam svima bolje “
Сам си видео да симпатизери не могу да помогну , да подигну атмосферу у Пиониру… Навијање на кошарци је скормно , будите реални.. А верујем да ви, као старији , не ухватите времена за сваку утакмицу ни кошаркашког клуба, а не фудбалског..
Тако да немате право да замерите било шта Делијама..

Reply
deki јан 18, 2012 at 10:03

….pa ni sad nam vec 4 godine ne ide, pa neznam sto se podrzava ova uprava… ispadanje u prvom kolima evr.takmicenja, milion izgubljenih derbija… Odakle toliki kredit kod navijaca??? A sto se kosarke tice, bojkot ABA lige je bezveze jer bez nje nema evro lige!!! Ne znam kako to nekima nije jasno!!! Ako vodje vec hoce da ruse aba ligu, moraju da ruse KS Srbije na celu sa Bodirogom, Divcem, Danilovicem, Djilasom!!!! Pa nov savez neka izdejstvuje povlastice nasim ekipama!!!

Reply
I.g.o.r. јан 18, 2012 at 11:28

Ne vidim što bi se uopšte bojkotovala ABA. Bolje je igrati utakmice protiv Olimpije, Cibone, Zagreba, Cedevite, Budućnosti itd jer je to naša liga u kojoj smo mi bili jedni od jačih do 90ih godina i nikada nam nije smetala. Posle raspada SFRJ svi smo počeli nešto da drvimo i realno kvalitet košarke je počeo da opada. Prva se naša Zvezda raspala do maksimuma, a ABA nije kriva za to. Bolje da igramo protiv navedenih ekipa nego protiv metalca itd itd koji su bili u 3.ligi nekada. Biće to sve ok sa Čovićem i Pešićem, imamo hale 2 tima samo treba malo vremena…. Što se fudbala tiče, komentara sam bez. Opasno sam razočaran i u igrače i neke navijače i u upravu. Sve je postalo kriminal i lova, interesi…. Zgadio mi se sport, a pogotovo naš.

Reply
Jovica јан 17, 2012 at 21:36

Piksi je kriv sto smo sada tu gde jesmo jer je pustio tajkune i mafijase u klub i pobegao u Japan, protiv coveka treba pokrenuti istragu… Bravo za Delije, kad nema suda ni drzave onda se ljudi odlucuju na ovakve korake…

Reply
dusan јан 17, 2012 at 22:00

blago tebi koliko nemas pojma gde se nalazis

Reply
Joe јан 17, 2012 at 22:05

Sram te bilo.

Reply
... јан 17, 2012 at 22:21

A covek je u pravu… ‘bo vas piksi

Reply
Nikola јан 17, 2012 at 22:08

Teraj se bre!!!!

Reply
Jovica јан 17, 2012 at 23:01

A ko si ti da me teras? Navijac iz fotelje koji nije dosao verovatno od tog meca sa Romom u kupu UEFA na stadion!? Ja sam vise od 10 godina na svakoj utakmici mog kluba i u dobru i u zlu, kada nesto kazem stojim iza toga, da Pixi treba da odgovara za mnogo toga, a ja licno ga ne priznajem za zvezdinu zvezdu jer je oprostaj pravio u Nisu, jer je vise igrao u Nagoji nego ovde! Pisete nesto a nemate pojma bre, vase znanje o njemu je samo na osnovu jutjub klipova, a kao covek je nula!

Reply
dusan јан 17, 2012 at 23:27

dragan stojkovic pogadja na armijskom pasnjaku iz kornera, dragan stojkovic pogadja protiv glodara na marakani sa pola terena – sudija ponistava gol zbog nepostojeceg ofsajda dragan stojkovic daje tri gola dinamu iz zagreba – zvezda dobija 5-2, dragan stojkovic pogadja protiv milana i u milanu i u beogradu,.. NEPROCENJIVO! i na kraju, verovatno najlepsi gol zvezde ikada i opet naravno piksi http://www.youtube.com/watch?v=lWZEwDTOJlE
i ti ces, mali, da pricas da nije kralj jer se oprostio u nisu?! citaj, malo, gledaj, nauci, nemoj da se brukas!

Reply
ultra јан 18, 2012 at 00:01

kad nekom kazes da je gnjida onda se to cenzurise,a „teraj se“ je skroz ok ! bravo za admine !

Ivan јан 18, 2012 at 01:07

Dragan stojkovic igracka legenda-DA
Dragan Stojkovic-unistitelj Zvezde kao funkcioner kluba-DA

Александар јан 18, 2012 at 10:10

Dragan stojkovic igracka legenda- ДА
Dragan Stojkovic-unistitelj Zvezde kao funkcioner kluba- НЕ

aikido јан 18, 2012 at 11:51

u pravu si 100% za taj oproštaj u Nišu….

Reply
Nikola јан 18, 2012 at 13:48

E decko moj….ti si vise od 10 godina na stadionu….pa ja sam na tom stadionu troduplo vise,cale ti mogu biti,ti mi pricas o navijanju iz fotelje sram te bilo…..jel imas dokaz da je piksi unistio zvezdu…..ti ga ne priznajes za zvezdinu zvezdu,pa ko si ti da ga ne priznas,fala Bogu ima ko ce da ga prizna!!!!! Sram te bilo

Reply
van basten јан 17, 2012 at 21:11

sramota.taj covek dragan stojkovic nije hteo da da gol u bariju i zato smo postali prvaci evrope.taj isti covek je dao gol nasim dusmanima iz kornera sto godinama spominjemo kao vrhunac nadmoci nad istima.taj piksi se zezao sa legendama milana,tasoti,kostakurta,barezi,maldini( najbolja odbrana sveta) strepela je kad crveno bela desetka uzme loptu.a sada se nekoliko dripaca nazovi zvezdasa bune sto ih ovaj nije zareazivao ni malo dok je bio predsednik.i kako sad da nas krene u fudbalu,da nam se ne desi gol iz kornera u nasoj mrezi.kakvim smo putem krenuli sve je moguce,jo nije dno,ima jos do dole.bruka i sramota.

Reply
ko o drugome sudi.... јан 17, 2012 at 21:20

Ne smeta im u klubu bivši član uprave franjevaca , a smeta im LEGENDA , za moju generaciju koja je bila 29.05.1991 na stadionu PIKSI JE LEGENDA KLUBA , zadnjh 20 godina su svi pomalo grešili a PIksi možda i najmanje bilo bi lepo da posle basketa počnete da bojkutujete i fudbal , biće nam svima bolje

Reply
Nikola јан 17, 2012 at 21:10

Piksi nije pobegao nego je oteran da se zna,odbio je spisak menadzera koji je dobio sa imenima igraca ko mora da igra.Pojedine vodje ga nevole zato sto im nije davao pare,to je glavni problem!

Reply
DNL јан 17, 2012 at 21:05

Не делите трибину ! Маните се Пиксија !
У последње време, највише са бојкотом кошарке , делимо се као Гробари… НА „наркомане“ , „плаћенике“ и „праве звездаше“ ..
Ово је глуп и непотребан потез неког са врха навијачке групе..
Нису рачунали на то да ће протеривањем човека од имена поделити трибину и набацити љагу на све што раде…
Пикси је уништио Звезду за време своје управе, али овим је постао жртва и онако „скромно“ се обратио новинарима , као не би он ништа публиковао да ови нису инсистирали…
Престаните са осудама без доказа , причама о плаћеништву, јер уносите беспотребан немир у оно једино што нам је преостало (ТРИБИНА) .. Зар стотине хиљада продатих шалова, мајица са обележјем Делија и Звезде нису довољне да се исфинансира група ?

Reply
DNL јан 17, 2012 at 21:13

Објавите коментар…

Reply
milu јан 17, 2012 at 21:04

Smiješni ste vi navijači!

Reply
DS јан 17, 2012 at 22:20

Kakvi bre navijaci..,sve je to mafija..,oterati legendu kluba..,a ako su tolike face sto ne oteraju vesica i kompaniju..,njih nece..,zato sto daju pare..,lopovi mars iz ZVEZDE..

Reply
Bogdan јан 17, 2012 at 20:55

Sram bilo sve vas koji pljujete po PIKSIJU,svima valja samo nama ne valja. PIKSI LEGENDO !

Reply
Vanja јан 17, 2012 at 21:17

Ma ovi sto ga pljuju su pola grobari a pola osobe koje ne znaju koliko je 8*6. Neki su pali pod medijskim pritiskom koji je kao i protiv Dzaje bio uzasan, Pixi je vjerovao u iskrene namjere miskovica i kompanije ali kada je i on spoznao pravu pozadinu njihovog „finansiranja“ Zvezde povukao se jer su i njemu spremali neku smicalicu. Pixi je nasa legenda bas kao i Rajko Mitic,Miljan Miljanic, Bora Kostic,Sekularac, Dragan Dzajic, Pizon, Dule Savic, Dejan Savicevic, Vladimir Jugovic, Robert Prosinecki, Dejan Stankovic, Nemanja Vidic i mnogi mnogi drugi koje ovdje nisam pomenuo. E svi oni cine Zvezdu najvecim klubom ovog dijela Evrope i najvoljenijim klubom na svijetu. Zato vas sve molim, ne dajte na nase legende. A ti primitivci koji su to uradili Pixsiju sigurno i ne znaju koliko imamo titula i ko su nase Zvezde, zato ih treba identifikovati i staviti na stub srama tako sto bi se na prvoj zvanicnoj utakmici ispisala njihova imena a ispod njih transparent „oni nisu deo Zvezde“.

Reply
S.P јан 17, 2012 at 22:30

Eto nek ti znas ko je grobar,a ko ne zna 8-*6.Sta si ti neki prorok pa preko necijeg komentara procjenis sta je on????Ti „primitivci“ mozda zive svaki dan za klub,ne bjeze u Japan kad zagusti,svaki dan su tu disu sa nasom Zvezdom,a ne vi kriticari iz fotelje,pokrenite se uradite nesto,iznesite predloge,sta,kako,ko je dobro rjesenje za predsednika,za s.d…Samo kenjate po netu internet navijaci,prodani mediji vam kreiraju misljenje,sram da vas bude,navijaci Zvezde nisu sise..Piksi nas je zakopo i sada za to ispastamo a vi ga dizite u nebesa j*** vas PIksi.Takvi isti kao vi su otjerali Dzaju,derbi i evro navijaci.SRAM VAS BILO.Spasi me Boze kuge i internet navijaca!!!

Reply
republika srpska јан 18, 2012 at 00:25

samo piksi da nije i sever slucajno nas oterao u ponor koliko se baklji zapali na sjeveru koliko se baci topovskih koliko je zbog toga kazni placeno koliko je puta marakana bila prazna zbog toga koliko je uefa zbog tog profitiral koliko je sa tim zvezda izgubila koliko vodje i bliski njima dobijaju love da cute koliko je sjever za ovo stanje kriv u nasoj zvezdi kad to rascistite kada se resite takozvanih navijaca i takozvanih vodja koi su placeni kad se rijesi situacija na sjeveru kad svi na sjeveru plate ulaznicu e tada ce mozda zvezda da ikrene napred plus uz to da se resite ove uprave ako smijete da progovorite pozdrav od delija iz republike srpske

Reply
aikido јан 18, 2012 at 11:56

zemljače, istinu zboriš

milos јан 18, 2012 at 03:26

Tebe Bog treba da spase samog sebe, a i nas od tebe! Ti ili ides na utakmice REDOVNO posle 2004. ili si mnogo … kad ne znas da je ova garnitura tvojih vodja oterala Dzaju. Mislim da je to dovoljno za ocenu tvog navijackog kredibiliteta

Reply
Milan јан 17, 2012 at 19:57

Da se razumemo , kao igracu svaka cast ! Za sve ostalo treba podici istragu, pa taj je upropastio Zvezdu kao niko do sad !!!

Reply
Box VA јан 17, 2012 at 20:13

Upravo tako, njemu hvala kao igracu na svemu, ali isto tako mora da zna da nije bilo zvezde nebi bilo ni njega, a drugo gde su onolike pare posle Dzaje. tj kada je prodao sve fudbalere koje je Dzaja proizveo a on prodao, pa su on i svi oni posle njega doveli zvezdu ovde gde je sada! Veliki pozdrav svim Zvezdasima!!!!!

Reply
marakana јан 17, 2012 at 20:17

kako da ne, to su zadnje godine kada je zvezda licila na ozbiljan klub, 2 duple krune, 2 lige uefa a ovi „iz komsiluka“ nisu mogli ni da nam pridju !

Reply
... јан 17, 2012 at 20:53

Pa nam se to osvetilo! Zbog te dve na silu osvojene duple krune sada grcamo u dugovima

Reply
marakana јан 17, 2012 at 20:58

nista tu nije bilo na silu, pobedili smo romu a zamalo i bajern ! a sto se tice tih dugova, odakle svi vi znate koliko je ko ostavio, da nije mozda lukic reko, mi ni sad ne znamo koliki su dugovi i da li se uopste vracaju !

Reply
... јан 17, 2012 at 22:23

Na silu osvojene u smislu da je zrtvovana buducnost za sadasnjost… ne u smislu namestanja ili neceg slicnog. A ti momci koji su osvojili te duple krune su stasali u nasoj omladinskoj skoli u vreme DZAJICA!

sale јан 17, 2012 at 19:56

Pogledajte samo sta pisu na delije.net generalstab pedja i njegovi kompanjoni SRAMOTA ko vodi tribinu

Reply
Zdravko јан 17, 2012 at 20:07

Brukamo se ponovo…

Reply
Vladimir јан 17, 2012 at 20:12

Zbog toga nisam tamo ni registrovan… Pocim imas drugacije misljenje „oni“ pokusavaju da te spuste i da ti dokazu da su oni upravu…

Reply
sale јан 17, 2012 at 23:27

Indijanci klasicni sramota me je sta pisu tamo…Piksi je u pravu te parazite treba zabraniti

Reply
... јан 17, 2012 at 22:24

Vidi ti ovog genijalca 😀

Reply
veliki pravi zvezdas јан 17, 2012 at 19:56

Vrati Lukicu Panceva i Dzajica u upravu Crvene Zvezde jer su potrebni zvezdasi u upravu Crvene Zvezde dobro je sto si ovo rekao ali se ogradi od ovakvih tzv navijaca Crvene Zvezde Lukicu

Reply
Drazen Brod јан 17, 2012 at 19:56

Sramota neviđena! Oni sebe nazivaju navijačima Zvezde gospodinu Lukiću ovo je i tvoje maslo to su navijači koji podržavaju i tebe ti isti navijači bi isterali i Dzaju zbog toga što se ti bojis da ne izgubiš stolicu. Jednostavno ne mogu da verujem da se ovo dešava na marakani

Reply
S.P јан 17, 2012 at 20:03

Zvezda i mi,njeni verni navijaci i dalje trpimo teret,tj.dug koji nam je ostavio nas dragi Piksi i pobegao u daleki Japan.Lepo mu je receno da mu tu nije mesto,da napusti lokal lepo i kulturno.Uvek smo bili gospoda.A vi koji pisete da je ovo sramota,raspitajte se sta je taj isti Piksi ostavio iza sebe.Dobar igrac,nula od coveka.

Reply
звездаш јан 17, 2012 at 21:17

А какви су људи они што пуцају на трибини, па и даље су тамо??? Не видим да је неко са севера отерао оне који ваљају гудру. Зар су они бољи људи од Пиксија?

Reply
deki јан 17, 2012 at 22:06

Jao daj umukni, ti nam vodis knjige, pa znas?!!! nego ti nije placao da navijas, neradniku jedan, pa ga napadas….

Reply
S.P јан 17, 2012 at 22:38

Kako si zakljucio da sam neradnik svaka ti cast:))Decko ja zivim od BG-a 200 km,tako da nemoj mene da pitas ko valja,ko puca,taj koji je pucao,samo jedan,ne vise njih,je valjda u nadleznosti policije…Sta sad svi na tribini trebaju da budu divni,bajni..Pa u kakvim vremenima zivimo dobro smo normalni ikako..U jednoj porodici ima teskih problema,a da nema na tribini od 10000.Malo mozak ukljucite nije tesko..

Reply
zvezdas јан 18, 2012 at 15:15

Pa i Piksi ako je krao valjda je u nadleznosti policije i tuzilastva. Ljudi ovde lupaju napamet
A ako zivis 200 km od Bg-a, onda nemoj da pricas ono sto vidis na forumu jer je tamo sve cenzurisano, nego kada si u mogucnosti dodji na tribinu.

Leave a Comment