Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

SKY BOX пакет – новина у понуди КК Црвена звезда мтс

КК Црвена звезда ове године проширио је понуду својих пакета за утакмице које ће црвено-бели играти у „Штарк Арени“. Од трибина, преко ложа, места поред терена, до потпуног новитета у нашој понуди – SKY BOX Евролига пакета.

Највећи европски клубови, ЦСКА, Фенербахче, Реал, Барселона, Олимпијакос, Панатинаикос… поново стижу са Евролигом у Београд, а утакмице са овим великанима поново гарантују спектакле и уживање за све који се буду нашли у „Штарк Арени”.

Навијачи Црвене звезде препознали су и подржали све активности клуба и кроз рекордну куповину сезонских улазница за такмичарску сезону 2019-2020.

Клуб се са друге стране потрудио да у својој понуди свако ко то жели, пронађе своје место у „Штарк Арени” по врло повољним ценама. Од трибина, преко ложа, места поред терена, до потпуног новитета у нашој понуди – SKY BOX Евролига пакета.

Овај пакет који „покрива” 15 утакмица Евролиге у „Штарк Арени” које ће КК Црвена звезда мтс одиграти у период од октобра 2019, до априла 2020.године, обезбеђује Вам место у свечаној „СКY БОX” ложи на нивоу 300. Намењен је компанијама, пословним људима, свима који би у другачијем и луксузнијем окружењу, друштву најближих, или пословних партнера, сарадника и пријатеља, желели да прате Црвену звезду и спектакле у „Штарк Арени”. Цена за закуп SKYBOX-a за 15 утакмица је врло приступачна (креће се од 7.500 ЕУР за Sky box од 10 места, па на више) за све компаније које желе да уживају уз свој клуб и на овај начин директно финансијски подрже свој клуб!

Будите уз Црвену звезду у предстојећој сезони која је по много чему историјска, видимо се у Арени!

За све додатне информације, контакт: 011/3284780, Марија Зивлак.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment