Trećeg dana priprema na Zlatiboru na jutarnjem treningu ekipi su se priključili El Fardu Ben i Veljko Simić.

Najtopliji dan od kada su startovale pripreme na Zlatiboru naši fudbaleri otpočeli su treningom, nešto posle 9 časova, na terenima hotela „Palisad“.

Pojačani za dvojac koji je bio opravdano odsutan prva dva dana, Ben – Simić, rad je otvoren rečima šefa stručnog štaba Milojevića upućenim igračima. Posle kraćih instrukcija prešlo se na zagrevanje.

U uvodnom delu ponovo su igrači podeljeni u tri grupe. Novina u današnjem treningu u odnosu na jučerašnji jeste to što su vežbe snage, umesto sa „T-rex“ trakama, rađene sa gumama i balans loptama.

Nakon više od 20 minuta vežbi, naši fudbaleri su, podeljeni u dve grupe, svaka na posebnom delu terena sa uređenim poligonom, radili na posedu lopte.
Usledilo je ono što igrači najviše vole, igra devet na devet, na prostoru od 40 metara. Nastavljeno je sa uvežbavanje poseda lopte, ali ovog puta bila su dozvoljena samo dva dodira lopte.

Ovu uzbudljivu partiju, u kojoj je u vođstvu bila bela ekipa, prekinulo je trčanje od jednog do drugog šesnaesterca. Nakon nekoliko minuta nastavljeno je sa igrom crvenih protiv belih, ali sa novim zahtevima, smanjenim brojem dodira i drugačijim prelascima iz zone u zonu.

Ni izuzetno toplo vreme nije smetalo našim fudbalerima koji su u svakom trenutku davali maksimum i borili se za svaku loptu.

Šest krugova istručavanja od šesnaesterca do šesnaesterca označila su kraj prepodnevnog rada.

Tekst na sajtu SD

2
Komentari

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
zikiOKNARB Recent comment authors
  Subscribe  
najnovijim najstarijim najviše glasova
Obavesti me o
ziki
Gost
ziki

krivo mi je jer nam uvijek fali dvojica trojica top pojačanja da učnimo nešto više.da je kojim slučajem ostao radonjić i da smo imali umjesto stojkovića i savića dvojicu pravih u odbrani mislim da nam beni psž dao 6 komada .možda bi bilo 4 2 za pariski tim

OKNARB
Gost
OKNARB

ŽELJE U OVOM PRELAZNOM ROKU-VRATITI RADONJIĆA I DOVESTI KRUNIĆA I RADOJU ŠTA KOŠTA DA KOŠTA ILI OTVORENO REĆI DA NAM JE CILJ KUP UEFA JER REALNO LOŠIJI IMAMO TIM NEGO PROTIV STRAZBURGA