Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић: „Ушли смо у меч како треба“

Шеф стручног штаба Владан Милојевић рекао је после тријумфа над Бачком са 3:1 у гостима да је задовољан већим делом утакмице 29. кола Суперлиге.

Припремали смо се за ову утакмицу баш озбиљно, јер смо прошле године одиграли јако лоше у Бачкој Паланци. Ривал има квалитетну и дисциплиновану екипу која може веома брзо да игра, и могу да вам направе проблеме – рекао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије додатно је анализирао сусрет у Бачкој Паланци.

Ушли смо како треба у меч, брзо повели, рано дали два гола, али смо безвезе примили погодак по ко зна који пут и тако вратили противника у игру. Све у свему, мислим да је боље било друго полувреме него прво и задовољан сам како смо одиграли већи део утакмице. Има и доста елемената за анализу и за поправку, али идемо даље и окрећемо се мечу са Пролетером, последњем пред плеј-оф. Колеги Говедарици желим много успеха са Бачком – нагласио је Милојевић и за крај се осврнуо на одличну атмосферу на трибинама:

Сјајан амбијент! Морам да похвалим и изузетно добар терен, публика је била и више него коректна. Честитам мојим и играчима Бачке на свему приказаном – завршио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment