Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Савић: „Неописив осећај“

Фудбалери Црвене звезде победом 3:1 над екипом Бачке наставили си низ без пораза. Меч ће посебно упамтити наш капитен Вујадин Савић, који је постигао првенац у црвено-белом дресу.

Пресрећан сам, првенствено због победе, а онда наравно и због гола. После 75 утакмица било је крајње време да затресем мрежу. Можда су многи очекивали да гол дам главом, али овог пута сам де добро снашао у гужви у петерцу и ногом послао лопту у гол. Није битно на који начин, важан је гол. Надам се да ми је ово само први у низу погодака, мада сам на терену задужен да не примимо гол, то ми је битније. Свакако пресрећан сам због поготка и због скандирања навијача – рекао је Савић.

Сви саиграчи су са нестрпљењем чекали Савићев првенац па је било и много шале на ту тему.

Сада су на терену сви рекли да је било време да и ја коначно постигнем гол. Борјан је највише навлачио на ту тему, скоро је изјавио да ће он постићи погодак пре мене како би ме мотивисао и у томе је и успео. Надам се да ће и он успети некада да затресе противничку мрежу, бар из пенала.

Звездин капитен имао је и посебну посвету након постигнутог првенца.

Код мене све има симболику, а за овај гол ће ме посебно везивати датум. На данашњи дан сам крстио Тодора, сина мог кума, зато овај гол посвећујем њему, као и својој супрузи, деци и родитељима.

Навијање и подршка Делија нису изостали ни на сусрету са Бечком.

Изузетно је важно што смо победили и наставили успешан низ. Боримо се да освојимо дуплу круну ове године и сваки бод нам је изузетно битан. Знамо да је гостовање у Бачкој Паланци увек незгодно. Ми смо се данас добро снашли, играли смо у прелепом, правом фудбалском амбијенту. Било је много наших навијача који су још једном показали да су најбољи на свету – поручио је Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment