Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Звезда отпутовала на Кипар

Фудбалери Црвене звезде у понедељак 14. јануара у раним јутарњим сатима отпутовали су на Кипар где ће обавити прву фазу припрема за предстојећи пролећни део сезоне.

Због временских неприлика који су погодили Словенију, експедиција црвено-белих је уместо стандардне базе у Термама Чатеж, отпутовала у кипарски Пафос где ће до 23. јануара обавити прву фазу припрема.

Тренер Владан Милојевић одлучио је да на први део зимских припрема крену 32 играча:
Милан Борјан, Зоран Поповић, Немања Супић, Александар Станковић, Милош Гордић, Филип Стојковић, Марко Гобељић, Вујадин Савић, Немања Милуновић, Срђан Бабић, Милан Родић, Стефан Хајдин, Алекса Терзић, Вељко Николић, Бранко Јовичић, Душан Јованчић, Ненад Милијаш, Дејан Мелег, Лоренцо Ебисилио, Ел Фарду Бен, Марко МАрин, Славољуб Срнић, Горан Чаушић, Милан Јевтовић, Вељко Симић, Југ Станојев, Дејан Јовељић, Милан Павков, Џонатан Кафу, Ричмонд Боаћи, Ерик Јирка и Милош Вулић.

Филип Стојковић и Марко Гобељић

Своје место у авиону за Кипар једино нису имали нападач Никола Стојиљковић који је на прагу преласка у шпанску Мајорку, бразилски дефанзивац Зе Маркос који ће и овога пута морати фудбалску срећу да потражи у некој другој средини, као и Рашид Сумаила који јесенас није задовољио и извесно је да ће овог пролећа променити средину.

Црвено-бели ће у Пафосу радити највише на физичкој спреми за предстојеће изазове.

Експедиција Црвене звезде са Кипра се враћа 23. јануара, а већ 26. следи одлазак у Анталију где ће се до 9. фебруара обавити завршне припреме пред наставак сезоне. За очекивати је да ће тренер Милојевић знатно скратити списак путника који ће отпутовати на другу фазу припрема у Турску.

Повезане вести

1 comment

звездан јан 14, 2019 at 12:59

још иванић ,вукановић и косановић

Reply

Leave a Comment