Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Милојевић одредио састав

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић имао је доста проблема да састави тим за вечерашњи дуел против Ливерпула у оквиру 3. кола групе „Ц“ Лиге шампиона. Након Милана Родића и Марка Марина који нису ни отпутовали у Енглеску, вечерас је још један играч остао ван стартне поставе.

Иако је јуче успео да одради комплетан тренинг, капитен Вујадин Савић ипак неће моћи да заузме своје место у стартној постави. Он ће меч почети са клупе, а на терену ће га заменити Срђан Бабић, а капитенску траку носи ће Филип Стојковић.

На терен „Енфилда“ истрчаће: М. Борјан, Ф. Стојковић, М. Дегенек, С. Бабић, М. Гобељић, Б. Јовичић, Н. Крстичић, Л. Ебисилио, С. Срнић, Е. Ф. Бен, Р. Боаћи.

Повезане вести

1 comment

ĐOLE BARI 91 окт 24, 2018 at 21:58

ZAR NIKO U ZVEZDI NEMA OČI DA VIDI DA JE STOJKOVIĆ NULA OD IGRAČA ,DA APSOLUTNO NIŠTA NE ZNA,KOD PRVOG GOLA NIJE STAJAO GDE TREBA,IGRAČ JE PROŠAO I NAMESTIO GOL,KOD DRUGOG NIJE DRŽAO LINIJU OFSAJDA I DIREKTAN KRIVAC JE ZA GOL…POGLEDAJTE NAŠU ZADNJU LINIJU,STOJKOVIĆ,DEGENEK,BABIĆ,GOBELJIĆ??? JOVIČIĆ TOTALNA NULA,TRČI KAO MUVA BEZ GLAVE,SVAKI START MU JE NA IVICI KARTONA,SRNIĆ NI SAM NE ZNA ŠTA I ZAŠTO IGRA,NEMA IGRAČA KOJI MOŽE DA PREDRIBLA NJIHOVOG I STVORI VIŠAK,DA PROMENI STRANU ,DA ŠUTNE NA GOL…MILOJEVIĆ KATASTROFA,PONOVO KUKAVIČKA IGRA,U STVARI I NEMA NIKAKVE IGRE,BRUKA

Reply

Leave a Comment