Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Металопластика – Црвена звезда 32:27 (16:13)

У дербију српског рукомета у Шапцу, Металопластика је савладала Црвену звезду у хали „Зорка“ пред 1.200 гледалаца 32:27, у оквиру 4.кола Суперлиге.

Црвена звезда је стигла до прва до предности, Металопластика успела да узврати, па смо до финиша гледали игру гол за гол, резултатску клацкалицу и доста грешака на обе стране. Преломни тренуци сусрета десили су се у периоду од 22. до 27.минута меча, када је Металопластика серијом дошла до три гола предности, а Црвена звезда имала доста потешкоћа у нападу и пет минута није матирала Јандрића, што је на истеку 27.минута успео да учини Стошљевић. Задржао је домаћин предност и наодмор између два полувремена отишао са +3, 16:13.

У другом полувремену, Шапчани су врло брзо дошли до седам предности, предњачио је Боривоје Ђукић, и победник је практично решен у првом делу другог периода. Максимална предност је износила 8 голова у корист домаће екипе (31:24), а у самом финишу серијом од три гола Црвена звезда је успела да смањи минус, а бивши капитен црвено-белих, Виктор Матичић поставио је коначних 32:27.

Најефикаснији у редовима Црвене звезде био је Владимир Димић са 7 голова, Давор Лаковић је постигао 6. Најефикаснији на мечу био је Вукашин Воркапић са 10 голова.

Следи репрезентативна пауза, а у наредном колу Црвена звезда дочекује Мокру Гору у „Шумицама“.

Металопластика – Црвена звезда 32:27 (16:13)

Шабац, дворана:“Зорка“. Гледалаца: 1.200. Судије: Благојевић и Ђокић. Седмерци: Металопластика 4 (2), Црвена звзеда 6 (4). Искључења: Металопластика 8, Црвена звезда 10 минута.

МЕТАЛОПЛАСТИКА: Будовић, Воркапић 10, Писарић, А. Бабић, Бомаштар, Радојевић, Јандрић, Ђукић 7, Матичић 5, Тодоровић, Рашић, Гојковић, Петровић 2, Милић 5, Тркуља, Д. Бабић 3. Тренер: Ђорђе Тедоровић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Пешић 1, Хорват 1, Николић 2, Лаковић 6, Љубојевић 1, Љубеновић, Панић, Херцеговац 3, Димић 7, Поповић 1, Ђорђијевић 1, Рајичевић, Петровић 1, Стошљевић 2, Јокић 1. Тренер: Ненад Перуничић

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment