Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовељић међу 40 одабраних

Наш талентовани нападач Дејан Јовељић другу годину заредом нашао се у конкуренцији за награду „Златни дечко“ европског фудбала и тренутно је на листи 40 одабраних.

Избор прави угледни италијански лист „Тутоспорт“, а листа кандидата за престижну награду је најпре са укупно 100 скраћена на 60 имена и сада за још 20. И међу одабранима и даље је наш Јовеља.

Звездин талентовани голгетер тако се нашао у борби за признање које су претходно освајали играчи попут Лионела Месија, Пола Погбе, Иска, Килијана Мбапеа, Вејна Рунија…

Јовељић је међу 40 одабраних иако је годину дана млађи од старосне границе која је 1998. годиште, што довољно говори о светлој будућности која га чека.

Конкуренцију црвено-белом нападачу представљају играчи као што су Александер Арнолд из Ливерпула, Миланов Патрик Кутроне, Матијс де Лихт из Ајакса, односно Џастин Клајверт из Роме, као и прошлогодишњи лауреат Килијан Мбапе.

За популарног Јовељу можете гласати на сајту Тутоспорта.

Повезане вести

2 comments

mirko culibrk окт 1, 2018 at 18:03

Dokle vise sa tim glupostima-ne vidi se u 2001god.a vi gurate nazor ,pa nije niko glup…!
Samo teren je merilo,a tamo ga nema….?

Reply
Goran окт 2, 2018 at 04:45

Mislis u 20-prvoj godini? Pa on je do pre manje od dva meseca bio 18 tj. u Augustu je napunio 19,znaci kako onda moze biti 21? On je na terenu vec pokazao u omladincima koja je klasa postigao preko 40 golova za sezonu i to jos nije ni odigrao sve utakmice,a sto se tice seniora tu je trenutno paklena konkurencija u napadu Boaci,Ben,Stojiljkovic,Pavkov pa jos nije u prvom planu,mada je i u seniorima vec dao nekoliko golova,a i za mladje reprezentacije postigao je 30tak golova…Njegovo vreme tek dolazi…

Reply

Leave a Comment