Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја сезонских улазница до половине октобра

КК Црвена звезда мтс донео је одлуку да продужи продају сезонских карата до половине октобра. Продајно место су клупске просторије на Малом Калемегдану.

Готово 4.000 навијача поздравило је црвено-беле кошаркаше на отварању сезоне у дворани ’’Александар Николић’’. Црвена звезда мтс је забележила и први тријумф у новој сезони против Цибоне, а већ у уторак започиње такмичење у Еврокупу против састава Улма. Због великог интересовања Звездаша, КК Црвена звезда мтс донео је одлуку да се продаја сезонских улазница настави и у октобру те ће трајати све до половине месеца.

Подсећамо да црвено-беле очекује још готово 40 утакмица у наредној сезони те је сувишно говорити да се сезонске улазнице исплате. Такође, куповином сезонске улазнице директно помажете функционисању вољеног клуба и олакшавате да шампионски систем Црвене звезде настави несметано да функционише.

Утакмице Црвене звезде су одувек била места окупљања породице и пријатеља. У дворанама су се склапала нераскидива пријатељства, а увек је важно са ким ћете прославити победу. Зато је битно ко седи поред вас.

Такође, КК Црвена звезда мтс је по први пут спремио специјалну понуду за правна лица. Понуду можете пронаћи на следећем ЛИНКУ. Позивамо вас да искористите попусте специјално спремљене у овој акцији и постанете део јединственог амбијента који пружају утакмице Црвене звезде.

Додирнимо звезде!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment